Ankara - Eryaman Okyanus Koleji, İlkokul | Fiziki Yapı
Fiziki Yapı
Genel

5.844 m2 Alan içerisinde bulunan kampüsümüzde, 300 m2 lobi, 300 m2 idari alan 300 m2 de kapalı tören alanı bulunmaktadır. 760 m2 OKUL ÖNCESİ Eğitime Ayrılmış 6 Derslik, Yemekhane, Oyun Alanları, Uyku Odası ve İdari Alanlar bulunmaktadır, İLKOKULkademesinde ayrılmış 1800 m2 alan içerisinde 20 derslik, öğretmen odaları, kapalı teneffüs alanları ile 1600 m2 ORTAOKUL kademesinde 16 derslik öğretmen odaları, kapalı teneffüs alanları vardır. LİSE kademesinde ayrılmış 1600 m2 alan içerisinde 16 derslik, öğretmen odaları, kapalı teneffüs alanları yer almaktadır. Ayrıca 500 kişi kapasiteli yemekhanesi, 300 kişilik konferans salonu ve fuaye alanı, kapalı spor salonu, yüzme havuzu, cep sineması, kütüphane, cafe, geniş bahçe ve kamelya alanları...  ANKARA ERYAMAN Okyanus Kolejleri’nde Öğrencilerimizin Kullanımına Sunulacak Fiziki İmkanlardır...

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın
BİLGİLERİNİZİ GİRİN
HAZİRAN AYINA ÖZEL