Adana Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Fiziki Yapı
Fiziki Yapı
Genel

Adana kampüsü 12500 m2 kapalı alan olmak üzere 25000 m2 alana sahiptir. İlkokul kampüsünde 24 öğrenci kapasitesi ile 16 derslik mevcuttur. Ortaokul sınıflar da 23 derslik olmak üzere 24 öğrenciye hizmet verebilmektedir. Anadolu lisemizde ise 24 öğrencinin rahat bir şekilde öğrenim görebileceği 12 derslik mevcuttur.

Adana Okyanus Koleji; fizik, kimya, biyoloji ve fen bilgisi laboratuarları, resim, müzik, bilgisayar, teknoloji  atölyeleri, iki basketbol sahası, iki voleybol sahası, çim futbol sahası, 500 m2 kapalı salon, 300 Kişilik açık hava amfisi ile öğrencilerin hoşça vakit geçirebileceği alanlara sahip.

Adana Okyanus Koleji Kantin, kütüphane, revir, mescit, çalışma odaları, hobi bahçeleri, iki adet yüzme havuzu, kapalı spor salonu, konferans salonu ile öğrencilere kucak açıyor.

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın
BİLGİLERİNİZİ GİRİN
AĞUSTOS AYINA ÖZEL