Sancaktepe Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | 11. Tübitak Türkiye Finallerinde Yarışan 6 Ortaokul Öğrencimiz İle Gurur Duyuyoruz
11. Tübitak Türkiye Finallerinde Yarışan 6 Ortaokul Öğrencimiz İle Gurur Duyuyoruz 11. Tübitak Türkiye Finallerinde Yarışan 6 Ortaokul Öğrencimiz İle Gurur Duyuyoruz
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Tübitak Finallerinde Yarışan Öğrencilerimizi Tebrik Ediyoruz

TÜBİTAK tarafından gerçekleştirilen 11.Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışması Sergisi Eskişehir Türk Dünyası Bilim Kültür Sanat Merkezi'nde 22-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Yarışmaya, Türkiye genelinde toplam 10.918 öğrenci tarafından hazırlanan 7905 proje başvurusu yapılmış ve  600'ü ilk aşamayı geçerek 12 ayrı bölge merkezinde sergilenmeye uygun bulunmuştu. Bu projelerin 96'sı final yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır.

Okyanus Koleji Ortaokullarının Adana, İstanbul ve Tatvan’daki bölgelerinde yarışan ve Tübitak Bölge Birincisi olarak Türkiye finalinde yarışmaya hak kazanan öğrencilerimiz Kerem Tuna Kösedağ, Kerem Kayabaş, İnci Gezer, Ezgi Nisan Meran, Bahar Peker ve İlayda Betül Menteş ve onlara danışmanlık yapan Mete Doğanay, Timur Demir, Nimet Merve Arı ve İshak Gürgar öğretmenlerimiz bu haftayı Eskişehirde Tübitak final sergisinde geçiriyorlar.

Sergi, 23 Mayıs 2017 tarihinde açılış töreniyle başlayıp 26 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak Ödül Töreni ile son bulacaktır.

Tübitak Türkiye Finallerinde Yarışan 6 Öğrencimiz ile gurur duyuyor, onlara ve danışman öğretmenlerine başarılar diliyoruz. Ayrıca bu çalışmaların ve başarıların gerçekleşmesini sağlayan Okyanus koleji BARGEM biriminin tüm proje ekibini tebrik ediyoruz.

 


Haber
:
Duygu YAVUZ
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
24 Mayıs 2017, Çarşamba 11:31
Okunma
:
14.528 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları