Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sancaktepe Okyanus Lisesi Soğuk Günlerde Sokak Çocuklarını Unutmadı
Sancaktepe Okyanus Lisesi Soğuk Günlerde Sokak Çocuklarını Unutmadı Sancaktepe Okyanus Lisesi Soğuk Günlerde Sokak Çocuklarını Unutmadı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Anadolu Lisesi Okul Meclisi Öğrencileri, Genç Gönüllüler Öğrenci Grubu ve Psikoloji Kariyer Kulübü ortak çalışma gerçekleştirdiler.

Sancaktepe Okyanus Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni tarafından organize edilen öğrenciler, her yaştan çocuklar için kıyafet ve battaniye topladılar. Katılımın yüksek olduğu sosyal sorumluluk etkinliği ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere İnönü Mahallesi Muhtarlığı’na teslim edildi. Mahalle Muhtarı Songül Ercan; kendi mahallelerinin yanı sıra Doğu ve Güneydoğudaki çocuklar için de yardım yapıldığını belirterek, Okul meclis temsilcilerini ve Psikoloji Kariyer Kulübü öğrencilerini sosyal paylaşım ruhlarından dolayı tebrik etti. Öğrencilerin ziyareti eşyaların depolanmasıyla sona erdi. Okul Müdürü Nermin Bayraş, öğrencileri tebrik ederek sosyal dayanışma ve empati gücünün daha çok yaygınlaşması için çaba harcanması gerektiğini vurguladı.


Haber
:
Nermin Bayraş
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Özge DOĞAR
Tarih
:
31 Aralık 2016, Cumartesi 12:44
Okunma
:
1.114 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları