Sancaktepe Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Sancaktepe Anadolu Lisesinde Hafta Sonu Seminerleri Büyük İlgi Gördü
Sancaktepe Anadolu Lisesinde Hafta Sonu Seminerleri Büyük İlgi Gördü Sancaktepe Anadolu Lisesinde Hafta Sonu Seminerleri Büyük İlgi Gördü
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Öğrencilere Yapılan Eğitici Seminer

Rehberlik Öğretmenimiz Özge Doğar’ın verdiği seminerde Okul Müdürümüz Nermin Bayraş, Müdür Yardımcımız  Emre Aslan, Danışman Öğretmenlerimiz Dilek Dereli, Yağmur Toka, Nihan Aydın, Birgül Yumuk, Ayşegül Bulgu, Sena Gülgönül ve Ezgi Kalay da hazır bulundular.

Ergenlik dönemi özellikleri, olası ergen davranışları ve verilmesi gereken öncelikli tepkiler örneklerle Özge Doğar tarafından velilerimize anlatıldı. Çeşitli yöntemler, öneriler sunarak ve velilerimizden gelen soruları da yanıtlayarak sunumunu tamamladı.

Alan ve Meslek seçiminin öğrenci hayatındaki önemi, YGS-LYS bilgilendirme ve Okyanus Pusulam ve Mapp değerlendirmenin nasıl kullanılacağı anlatıldı. Velilerimizin sorularını cevaplandıran Özge Doğar, alan seçimiyle ilgili okul çalışması hakkında detaylı bilgi verdi.

YGS-LYS sisteminin kuralları, puan hesaplama, okul başarısının önemi, Okyanus Pusulam ve Mapp’in öğrenciler için önemi, alt başlıklarıyla velilerimiz bilgilendirildi. Meslekler ve seçtikleri mesleklerin puan türleri öğrencilere anlatıldı. Sınav Sistemini bilmenin önemi ve bu doğrultuda çalışma yapılması gerektiği Rehber Öğretmen Özge Doğar tarafından vurgulandı.

Velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.


Haber
:
Nermin Bayraş
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Yağmur TOKA, Birgül YUMUK, Nihan AYDIN
Tarih
:
20 Şubat 2017, Pazartesi 12:00
Okunma
:
1.093 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları