• Okyanus'tan % 100 TEOG Başarısı

OKYANUS KOLEJİ

Okyanus'ta Bursluluk

OKYANUS’TA BURS

Okyanus Kolejleri'nde Kimler "Burslu Eğitim" Alabilir?

1- TEOG(Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) sınavında başarılı olanlar - (Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Ortak Sınavlarda yüksek puan alan öğrenciler)

2- Okyanusta Bursluluk Sınavı’nda Başarılı Olanlar - (Okyanus Kolejleri'nin her yıl düzenlediği Okyanus Bursluluk Sınavları' na katılarak okullarımız tarafından belirlenmiş puanları alan Öğrenciler)

3- Takım ve Bireysel Spor Dallarında Başarılı Olanlar - (Okyanus Koleji Spor Kulübü'nün lisanslı sporcusu olarak faal olduğu branşlardan birinde katıldığı federasyon turnuvalarında, bireysel veya takım sporlarında Dünya ve Türkiye çapında ilk üç derece arasında yer alan öğrenciler) İlk yıl burs verilir, bursun devam etmesi için her yıl aynı başarının devam etmesi gerekir.

4- Şehit ve Gazi Çocukları - (Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kanunu gereği, Yönetim Kurulu’nun tahsis ettiği kontenjan oranlarında)

5- Bilim-Sanat Alanlarında Ulusal veya Uluslararası Başarı Gösteren - (Bilim-Sanat Alanında ulusal veya uluslararası yarışmalarda ilk üç dereceye giren yeni kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler)

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın.

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
  • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
  • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
  • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
  • Görsellik sizi tatmin etti mi?
Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1
Esenkent - İSTANBUL
Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.
Galaksi Reklam Ajansı