• Okyanus'tan % 100 TEOG Başarısı

• Avcılar Kampüsü 15
  • Avcılar Kampüsü 16
  • Avcılar Kampüsü 17

İstanbul'un Avcılar İlçesi, Cihangir Mahallesinde bulunan okulumuz Okyanus Kolejleri'nin ilk kampüsü olarak 2004-2005 Eğitim - Öğretim yılında hizmet vermeye başlamıştır. Okulumuza, Kurucumuz tarafından “Özel Eğitim ve Yaşam Merkezi Okyanus Koleji ” adı verilmiştir. Toplam 20.000m2 alan üzerine kurulu 1500 öğrenci kapasiteliolan Avcılar Okyanus Koleji’nde 1000 kişilik yemekhane, Revir, İlgi ve Yetenek odaları, İngilizce okuma, yazma ve konuşma köşeleri, Kütüphane, İki Kantin, İki yüzme havuzu,Tenis kortu, Jimnastik salonu, Fitness salonu, Spor salonu, 350 kişilik konferans salonu, Bilgisayar, Fizik, Kimya, Biyoloji, Fen ve Elektro Fizik laboratuvarları, Resim, Ebru İş Eğitimi ve Sanatsal Tasarım Atölyeleri bulunmaktadır.

Avcılar Okyanus Koleji bünyesinde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen ve Proje Lisesi bulunmaktadır. Sınıflarımızda, tabletle ve akıllı tahtalarile eğitim verilmektedir.

Okyanus Park: Şehrin Ortasında Tabiat İle İç İçe Olma Lüksü
    Avcılar Okyanus Koleji’nde yer alan Okyanus Park yeşil alanları, oyun bölgeleri, çardakları, hayvan barınağı, mantar evi, tribünü olan açık halı sahası, tenis kortu, basket sahası ve dağcılık parkuru gibi bünyesinde bulundurduğu çeşitli sosyal imkânları öğrenci ve ziyaretçilerine sunuyor.

Okyanus’un Uzaya Açılan Kapısı (UBAM) Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi
    Avcılar Okyanus Koleji bünyesinde bulunan UBAM, Türkiye ve uluslararası ölçekli uzay ve astronomi yarışmaları, seminerler ve konferanslar gibi etkinlikleri toplumun her kesimine sunuyor.

Farklılaştırılmış ve Zenginleştirilmiş Eğitim
    Avcılar Okyanus Koleji’nde Türkçe derslerini, “Hızlı Okuma” ile Matematik derslerini ‘Mental Aritmetik’ ile destekliyoruz.

"Her öğrencinin başarılı olabileceği bir sosyal faaliyet alanı mutlaka vardır."
    Avcılar Okyanus Koleji olarak öğrencilerimize kendi ilgi ve yetenekleri doğrultusunda kulüp yeteneklerini seçme ve bu doğrultuda; spor, sanat ve kültürel faaliyetlere katılıma imkânı sunuyoruz.

Avcılar Okyanus Koleji Fen ve Proje Lisesi
    Bilim hedefine kilitlemiş öğrencilerimizi Avcılar Okyanus Koleji'ne bekliyoruz. Okyanus Koleji Fen ve Proje Lisesi'nde Milli Eğitim Bakanlığı'ndan alınan özel izinle diğer fen liselerinde olmayan 5 farklı akademik program uygulanmaktadır.

• Astrofizik (Uzay Bilimleri ve Uygulamaları)
    • Elektrofizik (Elektronik ve Uygulamaları)
    • Jeofizik (Yer Bilimleri ve Uygulamaları)
    • Nanoteknoloji ve Genetik (Nano Bilim ve Uygulamaları, Biyoteknoloji ve Uygulamaları)
    • Genetik ( Bioteknoloji ve Uygulamaları)
    Bu beş akademik programın okulumuzda uygulayıcıları İstanbul’daki güzide üniversitelerin değerli akademisyenleridir.

Yücel ÇALIŞKAN
    Okyanus Kolejleri
    Avcılar Kampüsü Müdürü
    yucelcaliskan@okyanuskoleji.k12.tr

Avcılar Okyanus Koleji - Ulaşım Bilgileri

Adres : Cihangir Mah. Meşrutiyet Cad. No : 70 Ambarlı / Avcılar - İSTANBUL E-Posta : avcilar@okyanuskoleji.k12.tr Telefon : 0 (212) 422 80 83 Faks : 0 (212) 422 06 07
    kroki

Bu sayfa ile ilgili görüşlerinizi bizimle paylaşın.

• Cevabını bulamadığınız sorunuz var mı?
    • Buraya eklenmesini istediğiniz konu var mı?
    • Fazlalık olduğuna inandığınız bölüm var mı?
    • Bu bölümün metni açıklayıcı mı?
    • Görsellik sizi tatmin etti mi?
    Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1
    Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding Kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı