Mimaroba Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferinin 102. Yılını Kutlama Töreni
18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferinin 102. Yılını Kutlama Töreni 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferinin 102. Yılını Kutlama Töreni
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Mimaroba Okyanus Koleji'nde Düzenlenen "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferinin 102. Yılını Kutlama Töreni” Günün Anlam ve Önemine Uygun Olarak Gerçekleşti.

Mimarsinan Okyanus Koleji'nde 18 Mart 2017 Cuma günü, Tarih Öğretmeni Sibel SAĞALTICI tarafından düzenlenen; " 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferinin 102.yılını Kutlama Töreni", bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma, Sosyal Bilgiler Öğretmeni; Fatih Karakuş tarafından  yapıldı. Programa Müzik öğretmeni; pınar Günday ve İlkokul müdürü Canan Aksoy’un “Çanakkale türkülerini” seslendirmeleri ile devam edildi. Ardından öğrencilerimize “ÇANAKKALE” konulu sinevizyon gösterisi sunuldu.

Lise öğrencileri tarafından hazırlanan “Çanakkale Şehitlerine” isimli şiir, “Cepheye asker uğurlama” adlı drama, “Kınalı Ali” adlı tiyatro gösterisi ve “Yarbay Hasan’ın Şahadeti” adlı dramının sergilenmesi ile programa devam edildi. En son olarak da İlkokul ve ortaokul öğrencileri tarafından hazırlanan tiyatro gösterisi sunularak program sonlandırılmıştır. Program şanlı tarihimizi ve köklü geçmişimizi en iyi şekilde ifade ederek izleyicilere duygusal anlar yaşatıp milli duygularımızı en üst seviyede yaşamamızı sağlamıştır.

Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. 


Haber
:
Sevil Kılıç
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sibel Sağaltıcı
Tarih
:
20 Mart 2017, Pazartesi 16:57
Okunma
:
1.310 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları