Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Mezunları Bahçeşehir Kampüsü'nde Buluştu
Okyanus Kolejleri Mezunları Bahçeşehir Kampüsü'nde Buluştu
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Mezunları Bahçeşehir Kampüsü iç bahçede 6 Şubat 2016 Cumartesi akşamı saat 17.30’da düzenlenen bir etkinlikte bir araya geldi.

Kokteyl ile başlayan etkinlikte, Okyanus Kolejleri Lise kademesi Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman, Okyanus Kolejleri Rehberlik Ana Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik ve Okyanus Kolejleri Mezunlar Derneği Başkanı Musa Düzen birer konuşma  yaptılar.
 

Okyanus Kolejleri Mezunlar Derneği'nin Harekete Geçiren Birleştirici Gücü
Okyanus Kolejleri Rehberlik Ana Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik  konuşmasında Mezunlar Derneği'nin önemine ve birleştirici gücüne dikkat çekerek "Mezunlar derneğinin büyük bir enerjisi var. Güçlü bir etkisi var. Gerek mevcut öğrencilerimizi, gerekse mezun gençlerimizi harekete geçiriyor. Bugünkü buluşma da bunun örneği. Ve bence, başarıyla yürütülen ve tamamlanmak üzere olan Eşekli Kütüphaneci Mustafa Güzelgöz anısına düzenledikleri 'Haydi Bana Kitap Gönder' kampanyasıyla  Türkiye'ye ve geleceğe bir etki oluşturdu. Binlerce öğrenci binlerce çocuğa bilginin ışığını paylaşmasının sıcaklığını ulaştırıyor, bu kıvanç verici. Mezunlarımızla ne kadar gurur duysak azdır." dedi.
 
"Haydi Bana Kitap Gönder Kampanyası'yla 15 bini Aşkın Kitap Toplandı"
Musa Düzen konuşmasında "Mezunlar Derneği 300 üyesiyle giderek büyüyen bir aile. Bugünkü buluşmamızın sebeplerinden biri yoğun mesai harcayarak sorumluluğunu üstlendiğimiz 'Haydi Bana Kitap Gönder Kampanyası'yla ilgili bilgilendirmek.
'Haydi Bana Kitap Gönder' kampanyasının reklamı için sosyal medyayı aktif olarak kullandık ve 287 bin insana duyurduk ve bunu dışında ünlü isimlerin de olduğu bir video hazırladık. Bu çalışmalarımızın sonucunda toplanan 15 bini aşkın kitapla aldık. Mezunlar Derneği olarak bu yaptıklarımız daha başlangıç, bundan sonra amaçlarımız doğrultusunda daha güçlü ve kararlı şekile yürümek için sizlerin desteğinize ihtiyacımız var. Şimdiden destekler için teşekkür ederiz." dedi.
 
Etkinlik, "Haydi Bana Kitap Gönder" kitap toplama kampanyasında görev alan kampüslerin öğrenci temsilcilerine plaket verilmesiyle sona erdi.

Haber
:
Bora Serhat ÇELİK
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
02 Şubat 2016, Salı 09:54
Okunma
:
5.589 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları