Kemerburgaz Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Kemerburgaz Kampüsü "Gelecekte Bir Gün,Meslekte İlk Gün" Projesi Doktor Adayı Öğrencilerimiz
Kemerburgaz Kampüsü "Gelecekte Bir Gün,Meslekte İlk Gün" Projesi Doktor Adayı Öğrencilerimiz Kemerburgaz Kampüsü "Gelecekte Bir Gün,Meslekte İlk Gün" Projesi Doktor Adayı Öğrencilerimiz
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
6 Nisan Perşembe Günü, gelecekte doktorluk mesleğini yapmak isteyen 5. Sınıf öğrencilerimiz, Gaziosmanpaşa’da bulunan Başarı Hastanesi’ni ziyaret ettiler.

6 Nisan Perşembe Günü, gelecekte doktorluk mesleğini yapmak isteyen 5. Sınıf öğrencilerimiz, rehber öğretmenler Evrim Çalışkan ve Canan Hansoy eşliğinde, Gaziosmanpaşa’da bulunan Başarı Hastanesi’ni ziyaret ettiler.

Ziyarette, Başarı Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökçen Ayyıldız ve Op. Dr. Fatih Hikmet Candaş, öğrencilere mesleği tanıtmak amacıyla çok önemli bilgiler verdiler. Mesleğe yatkın olan kişilerin fen bilgisine, özellikle de biyoloji dersine ilgili olduklarını belirten Dr. Ayyıldız, insan sevgisi, çalışma azmi ve sabırlı olmanın önemli olduğunu belirtti.  Dr. Candaş askeri hekim olarak doğu hizmeti görevinde yaralı askerleri tedavi esnasında yaşadığı zorlu ameliyatlardan bahsetti.

Öğrencilerin meslekle ilgili merak ettikleri tüm soruları sorma şansı buldukları söyleşide öğrencilerimiz, sorularıyla doktorluk mesleğine ne kadar ilgili olduklarını gösterdiler.  Ziyaretin devamında öğrenciler, hastanenin acil bölümünü gezdiler, ambulansı incelediler. Kendilerinin ya da arkadaşlarının başına gelebilecek ufak yaralanma durumlarında acil olarak yapabilecekleri müdahaleleri öğrenme fırsatını elde ettiler.

Öğrencilerimizin mutlu ayrıldıkları ziyarette, öncelikle velimiz Dr. Bülent Kalaycı’ya, hastanenin başhekimi Op. Dr. Gökçen Ayyıldız’a, Op. Dr. Fatih Hikmet Candaş’a, hastanenin halkla ilişkiler sorumlusu Sayın Kübra Söğüt’e ve Başarı Hastanesi çalışanlarına, verdikleri destek ve gösterdiği misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederiz.


Haber
:
Tolga Özdemir
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Canan Hansoy-Evrim Çalışkan
Tarih
:
10 Nisan 2017, Pazartesi 10:46
Okunma
:
2.206 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları