Kemerburgaz Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Kemerburgaz Ortaokulu Olarak "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesi" Meslek Ziyaretleri Başladı
Kemerburgaz Ortaokulu Olarak "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesi" Meslek Ziyaretleri Başladı Kemerburgaz Ortaokulu Olarak "Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün Projesi" Meslek Ziyaretleri Başladı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Koleji'nin “Gelecekte Bir Gün, Meslekte İlk Gün” projesinde öğrencilerimiz ileride yapmayı hayal ettikleri meslekleri yaşama şansı bulacak, avukatlık, doktorluk, veterinerlik gibi meslekleri icra eden velilerimizle mesleği yerinde yaşamış olacaklar.

Kemerburgaz Okyanus Koleji, bu proje kapsamında, ortaokul öğrencileri için düzenlediği mesleki tanıtım gezilerine "öğretmenlik" mesleğiyle başladı. İleride öğretmen olmayı hayal eden öğrencilerimiz rehber öğretmen Evrim Çalışkan eşliğinde okulumuzun değerli Fen Bilgisi öğretmeni Mine Kellekçi' yle bir araya geldiler. 1 Mart Çarşamba günü okulumuzun öğretmenler odasında öğrencilerle bir araya gelen öğretmenimiz, mesleğin gerekliliklerini anlattı, öğrenciler merak ettikleri soruları sordular.

Deneyimli öğretmenimiz Mine Kellekçi,  bu mesleği yapmak isteyenlerin insanları seven, sabırlı kişiler olması gerektiğinden bahsederek bir öğretmen olarak en büyük amacının "öğrencilerin ruhlarına dokunabilmek" olduğunu söyledi. Öğle arasında yapılan bu güzel sohbetin ardından öğretmenimizle birlikte 7. sınıflarla beraber Fen Bilgisi dersine giren öğrencilerimiz, başta sınıf öğretmeni olmayı isterken dersten sonra fen bilgisi öğretmeni de olabileceklerini, ortaokul öğretmenliğinden de keyif aldıklarını söylediler.

Öğretmenimize verdiği destek için teşekkür ederiz.


Haber
:
Tolga Özdemir
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Ebru Evrim Çalışkan
Tarih
:
06 Mart 2017, Pazartesi 12:02
Okunma
:
1.580 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları