Halkalı Okyanus Koleji, Ortaokul | Haber | Halkalı Kampüsünde 'Çizginin Ustaları Öğrencilerle Söyleşiyor' Etkinliği
Halkalı Kampüsünde 'Çizginin Ustaları Öğrencilerle Söyleşiyor' Etkinliği Halkalı Kampüsünde 'Çizginin Ustaları Öğrencilerle Söyleşiyor' Etkinliği
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Yetenek karikatür öğrencileri; "ÇİZGİNİN USTALARI ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİYOR" etkinliğine katılan ünlü karikatürist ve çizgi film yapımcısı Varol Yaşaroğlu ile bol kahkahalı, muzip soruların havada uçuştuğu neşeli bir gün geçirdi.

16.01.2017 Pazartesi günü Okyanus Koleji Halkalı yerleşkesi, yetenek karikatür öğrencileri harika bir gün yaşadı. Yetenek karikatür öğrencileri; "ÇİZGİNİN USTALARI ÖĞRENCİLERLE SÖYLEŞİYOR" etkinliğine katılan ünlü karikatürist ve çizgi film yapımcısı Varol Yaşaroğlu ile bol kahkahalı, muzip soruların havada uçuştuğu  neşeli bir gün geçirdi. Varol Yaşaroğlu önce kendisinin karikatüre nasıl başladığını anlattı. Ardından sanatın, mizahın, sevdiği işi yapmanın, olumlu yönlerini, başarmanın sırrını örneklerle katılımcılara aktardı. Yaşaroğlu kendisinin yaptığı çizgi filmlerden örneklerle de büyük küçük tüm katılımcıları kahkahalara boğdu. Öğrencilerin sıkı sorularına da cevap veren ünlü sanatçı, söyleşisini öğrencilere imza vererek tamamladı.


Haber
:
Sena Akdemir
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Sena Akdemir
Tarih
:
17 Ocak 2017, Salı 16:04
Okunma
:
1.868 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları