Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | Halkalı Okul Öncesi Bulutlar Grubu Sosyal Sorumluluk Projesine Destek Verdi.
Halkalı Okul Öncesi Bulutlar Grubu Sosyal Sorumluluk Projesine Destek Verdi. Halkalı Okul Öncesi Bulutlar Grubu Sosyal Sorumluluk Projesine Destek Verdi.
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı okyanus koleji bulutlar grubu öğrencileri aile katılımında sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi.

  Bulutlar grubu aile katılımında Kerem Ceyhun Altundağ’ın annesi Yasemin Hanım’ın başlatmış olduğu sosyal sorumluluk projesi kapsamında seçmiş olduğu Osmaniye, Kadirli,Kayasuyu okulunu kardeş okul seçti. Okulun öğretmeni olan Rümeysa öğretmen ile sınıfın ihtiyaçlarını belirleyerek bulutlar grubu’nun diğer velileriyle ihtiyaç listesini paylaştı. Gönüllülük kapsamında velilerimizin göndermiş olduğu oyuncak ve kırtasiye malzemelerini sınıfımızda topladık.Yasemin Hanım’ı sınıfa misafir ettik ve bu proje hakkında öğrencilerimiz ile sohbet etti. Daha sonra sınıfımızda toplamış olduğumuz malzemeleri öğrenciler ile birlikte paketledik. Bulutlar Grubu öğrencileri kardeş okuldaki arkadaşlarına  çizmiş oldukları resimleride kolinin içerisine yerleştirdiler.Küçücük yüreklerin ne kadar büyük işler başardığını bir kez daha gösteren Bulutlar grubu öğrencilerine teşekkür eden,Yasemin Hanım , öğrencilere ayrıca kağıt katlama tekniğinden hayvan figürleri yaptırarak etkinliğini sona erdirdi.

Bu güzel sosyal sorumluluk projesi için  proje öncüsü Yasemin Hanım’a ve desteklerinden dolayı Bulutlar Grubu velilerine teşekkür ederiz.


Haber
:
Nesrin CENKCİ
Editör
:
Nesrin CENKCİ
Fotoğraf
:
Nesrin CENKCİ
Tarih
:
07 Mart 2017, Salı 18:59
Okunma
:
2.295 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları