Halkalı Okyanus Koleji, Okul Öncesi | Haber | 'Bir Kapak Bir Umut'
'Bir Kapak Bir Umut' 'Bir Kapak Bir Umut'
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji öğrencilerinin “Bir Kapak Bir Umut” temasıyla başlattığı plastik kapak toplama kampanyası sonucunda 1 tane tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibine ulaştırıldı.

2016-2017 eğitim-öğretim yılı başında “Okul Öğrenci Meclisi”nin aldığı kararla Halkalı Okyanus Kolejinin bütün kademelerinde plastik kapak toplama kampanyası başlatıldı. Öğrenci ve öğretmenler evden, okuldan topladıkları kapakları okul içinde belirlenen kutulara topladılar. Eğitim-öğretim yılı sonunda toplanan kapaklar Esenler Belediyesine gönderilmiş ve karşılığında 1 tane tekerlekli alınarak Küçükçekmece ilçemize bağlı Menekşe Özel  Eğitim Anaokulundaki ihtiyaç sahibi bir öğrencimize hediye edildi.

30.05.2017 salı günü Menekşe Özel  Eğitim Anaokulunu ziyarete giden öğrencilerimiz, burada okul müdürü tarafından karşılandılar. Okul müdürü, böyle anlamlı bir hediye için Okyanus Koleji öğrencilerine teşekkür etti. Tekerlekli sandalyeyi teslim eden öğrencilerimiz bir süre öğretmenlerle sohbet ettiler ve ardından okuldan ayrıldılar.


Haber
:
Derya Dönmez
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
DERYA DÖNMEZ
Tarih
:
31 Mayıs 2017, Çarşamba 14:34
Okunma
:
3.299 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları