Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı Gerçekleşti
İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı Gerçekleşti İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı Gerçekleşti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Okyanus Kolejlerinin organizatör olduğu bu yıl 5.'si düzenlenen İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Türkiye'nin en büyük ve en trend aile etkinliği olmayı başaran İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı yoğun bir katılım sonucunda gerçekleşti. 3 gün süren fuar 18 Aralık Pazar günü sona erdi. Anneler ve anne adaylarına her türlü bilgilendirmenin yapıldığı, ayrıca birbirinden renkli onlarca etkinliğin de yer aldığı fuarda bu yıl etkinlik organizatörlüğünü Okyanus Kolejleri üstlendi.

Ailelerin, annenin hamilelik döneminden çocukların kolej çağına kadar, (0-12 yaş) ihtiyaç duyacakları tüm ürün ve hizmetleri bir araya getiren İBS Anne Bebek Çocuk Fuarı'nda, 3 gün süren onlarca eğlenceli etkinlik sayesinde aileler oldukça keyifli zaman geçirdiler.

Üstün Zekalılar ve Yetenekliler Bölüm Başkanımız Hamit Bekçi'nin 17 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirdiği  'Erken çocukluk evresinde eğitimsel süreç' konulu seminer ve Anaokulu Rehberlik Bölüm Başkanımız Duygu Karacar' ın 18 Aralık Pazar günü gerçekleştirdiği 'Çocuk psikolojisi' konulu seminerde velilere oldukça önemli bilgiler verildi. Ayrıca Okyanus Koleji öğrencilerinin resim bölümü öğretmenleriyle birlikte başlatmış olduğu Çevremizde yaşayan canlıların yaşam koşullarına insanların dikkatini çekmek adına yapılan sosyal sorumluluk proje resimleri fuarda sergilendi.


Haber
:
Fırat TUMBUL
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
13 Aralık 2016, Salı 11:25
Okunma
:
25.867 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları