Halkalı Okyanus Koleji, İlkokul | Haber | Halkalı İlkokulunda "Sınav Kaygısı İle Başa Çıkma” 2.Grup Çalışması Yapıldı
Halkalı İlkokulunda "Sınav Kaygısı İle Başa Çıkma” 2.Grup Çalışması Yapıldı Halkalı İlkokulunda "Sınav Kaygısı İle Başa Çıkma” 2.Grup Çalışması Yapıldı
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji İlkokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik birimi tarafından "Sınav Kaygısı ile başa çıkma grup çalışmasının 2.oturumu yapıldı.

Halkalı Okyanus Koleji’nde, Psikolog Arzu HALİLOĞLU tarafından 4.sınıf öğrencilerine uygulanan “Sınavlara Bakış Açısı Ölçeği” sonuçlarına göre yapılan Sınav Kaygısıyla Başa Çıkma Grup Çalışması”nın 2.grup oturumu gerçekleşti. 

Öğrenciler sınav esnasında yaşadıkları duygu ve düşüncelerin hangilerinin kaygıya yol açtığını, iç seslerinin onlara neler dediğinde kaygılandıklarını fark ettiler. Dağıtılan değerlendirme formlarına kendi iç seslerini, duygularını ve düşüncelerini tanımlayarak, kaygılarını derecelendirdiler.

Mektup ve balon etkinlikleri ile eğlenerek, farkındalık kazandılar. Rahatlama egzersizleriyle grup çalışması sonlandı. Çalışma sonucunda öğrenciler sınavlara bakış açılarının ve bu kaygıyla başa çıkma yollarını öğrenmenin mutluluğunu yaşadılar.


Haber
:
Derya Dönmez
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
DERYA DÖNMEZ
Tarih
:
07 Mart 2017, Salı 16:14
Okunma
:
1.529 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları