Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Okyanus Anadolu Lisesi Öğrencileri Kariyer Kulüpleriyle Geleceğini Planlıyor
Okyanus Anadolu Lisesi Öğrencileri Kariyer Kulüpleriyle Geleceğini Planlıyor Okyanus Anadolu Lisesi Öğrencileri Kariyer Kulüpleriyle Geleceğini Planlıyor
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
08 Şubat Çarşamba günü Halkalı Okyanus Anadolu Lisesi Sağlık Bilimleri Kariyer Kulübü öğrencileri, Rehber öğretmeni Serkan Pedük rehberliğinde Biruni Üniversitesine akademik gezi düzenlediler.

Tanıtım koordinatörü Gözde Gülşen tarafından karşılanan öğrenciler, ilk olarak üniversite kampüsü içinde yer alan laboratuvar alanlarını gezdiler. Beslenme ve Diyetetik bölüm laboratuvarında Arş.Gör.Emre Uslu tarafından bölüm bilgisi verildi. Sırayla Ergoterapi, Podoloji, Biyokimya, mikrobiyoloji ve genetik laboratuvarlarını da ziyaret eden öğrencilere, bölüm yetkilileri tarafından bilgilendirme yapıldı.

Laboratuvar ziyaretinin ardından, öğrenciler üniversite dersliklerine geçerek burada Tıp fakültesi öğrencileri ile öğretim görevlisi Sait Toprak tarafından sunulan Biruni Üniversitesi' ni tanıma seminerine katıldılar. Sait Toprak sunumunda “Sağlık bilimleri alanında ülkemizde en kapsamlı sağlık bölümleri üniversitesi olma yolunda hızla ilerliyoruz, her bölümümüz için ayrı ayrı laboratuvarlarımız bulunmakta. Ayrıca kendi Tıp ve Diş hastanesi olmasıyla öğrencilerimize staj yapma olanağı bulunmaktadır” diyerek öğrencilere sundukları olanaklardan bahsetti.

Öğrencilerin sorularına da cevap veren Sait Toprak, öğrencilerin kariyer hedeflerini şimdiden oluşturmalarının şahane olduğunu belirterek konuşmasını sonlandırdı.

Öğrenciler, kendilerine ayrılan serbest zaman süresinin ardından okullarına geri döndüler.  


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ŞENAY ÇOLAK
Tarih
:
13 Şubat 2017, Pazartesi 12:13
Okunma
:
1.114 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları