Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Kampüsünde 'Lise Sana Hazır' Semineri Gerçekleşti
Halkalı Kampüsünde 'Lise Sana Hazır' Semineri Gerçekleşti Halkalı Kampüsünde 'Lise Sana Hazır' Semineri Gerçekleşti
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Ortaokul öğrenimini tamamlamakta olan 8. Sınıf öğrencilerine, 'Lise Sana Hazır' başlıklı seminer Okyanus Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü tarafından sunuldu.

Okyanus Kolejleri Halkalı Ortaokul ve Anadolu lisesi PDR Bölümü öğretmenlerince hazırlanan eğitimde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sürecindeki öğrencilere Ortak Sınavlarda başarılarını destekleyecek motivasyon, hedef belirleme ve kariyer planlama konuları ele alındı.

Lise PDR Bölüm Başkanı Bora Serhat Çelik’in keyifli sunumunda öğrencilerin bireysel gelecek tasarımlarında, mesleki ilgi ve yeteneklerinin belirleyici olduğu örneklerle paylaşıldı.

Okyanus Kolejlerinin Kariyer Odaklı Yetenek Merkezli Eğitim sistemi, öğrencilerin doğal motivasyon kaynaklarını fark etmelerini, kişisel özelliklerine uygun yükseköğrenim (üniversite) ve kariyer planlamalarına rehberlik ediyor.

Halkalı Okyanus Koleji PDR Bölümü öğretmenleri Serkan Pedük, Büşra Eker, Gül Çetin ve Esra Uslu'nun organizasyonunu yaptığı eğitimde 2.Ortak Sınavlarda (TEOG’da)  başarılı sonuçlar için motivasyonu korumak ve artırmak için değerli bilgilere yer verildi.


Haber
:
Derya Dönmez
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
DERYA DÖNMEZ
Tarih
:
25 Mart 2017, Cumartesi 12:24
Okunma
:
1.385 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları