Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitede
Halkalı Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitede Halkalı Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitede
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Halkalı Okyanus Koleji Anadolu Lisesi Mühendislik Kariyer Kulübü öğrencileri, Rehber öğretmeni Serkan Pedük rehberliğinde Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsüne gezi düzenlediler.

07.03.2017 Tarihinde Marmara Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım sorumlusu Güzin Yemenici tarafından karşılanan öğrenciler, ilk önce üniversitenin konferans salonuna alındılar. Burada Güzin Yemenici tarafından üniversitenin akademik yapısı ve bölümler tanıtımı gerçekleştirildi.

Güzin Yemenici konuşmasına şöyle devam etti: “Üniversitemizde öğrencilerimiz 1 yıl hazırlık okumaları gerekmektedir. Ayrıca öğrencilerimiz derslerini İngilizce almaktadırlar. Bunların yanında üniversitenin kendi burs olanakları da bulunmaktadır. Öğrencilerin gelişimi için her türlü fedakârlığın gösterildiği üniversitemizde; zengin laboratuar ortamı, Erasmus'la yurt dışında eğitim imkânı, çift ana dal ve yan dal programları ve güçlü uluslararası deneyime sahip akademik kadro bulunmaktadır”. Güzin Yemenici, sunumu sonrası öğrencilerin sorularını da yanıtlayarak konuşmasını tamamladı.


Haber
:
Derya Dönmez
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
DERYA DÖNMEZ
Tarih
:
09 Mart 2017, Perşembe 14:01
Okunma
:
1.106 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları