Halkalı Okyanus Koleji, Anadolu Lisesi | Haber | Halkalı Anadolu Lisesi Hukuk ve Ekonomi Kariyer Kulübünden Kadir Has Üniversitesine Ziyaret
Halkalı Anadolu Lisesi Hukuk ve Ekonomi Kariyer Kulübünden Kadir Has Üniversitesine Ziyaret Halkalı Anadolu Lisesi Hukuk ve Ekonomi Kariyer Kulübünden Kadir Has Üniversitesine Ziyaret
Fotoğraf Galerisini Aç
  • Paylaş
Tanıtım koordinatörü Kübra Çakır tarafından karşılanan öğrenciler, üniversite konferans salonunda Hukuk Fakültesi öğretim görevlisi Yard.Doç. Dr. İpek Sevda Söğüt, Kadir Has Üniversitesinde hukuk bölümü tanıtıcı konuşmasına katıldırlar.

14.02.2017 tarihinde Hukuk Fakultesi Öğretim Görevlisi Yard.Doç. Dr. İpek Sevda Söğüt konuşmasında,derslerinin %33 ağırlıklı İngilizce ve İngilizce hazırlığının var olduğu belirterek sözlerine şöyle devam etti: “ Hukuk bölümü öğrencilerinin genel kültürü ve okuma alışkanlığını geliştirmeleri önemlidir. Ayrıca hukukçu kişi ezberleyen değil neyi nasıl nerede arayacağını bilen kişidir.İş alanları bakımından da bildik çalışma alanlarının dışında daha bir çok alanda da çalışma alanları mevcuttur.”dedi. Öğrencilerinin sorularına da cevap veren İpek Sevda Söğüt sonrasında konuşmasını tamamladı.

Söyleşinin ikinci bölümünde Yard.Doç.Dr. Arhan Ertan söz aldı. Ertan konuşmasında, gençlerin kariyer gelişim aşamasında web sitelerinin artık çok önemli katkı sağladığını ve mutlaka araştırma içinde olmaları gerektiğini belirtti. Ertan konuşmasına şöyle devam etti: “ ekonomi en temel üniversite bölümleri arasındadır. Öğrencilerimiz, tercih durumlarında artık lisans ve yüksek lisans bölümlerini bir arada düşünerek kariyer gelişimlerini planlamaları gerekmektedir.” Öğrencilerin sorularına da cevap veren  Arhan Ertan konuşmasını tamamladı.

Söyleşinin devamında Tanıtım görevlisi Kübra çakır, Kadir Has Üniversitesinin vizyonu, bursluluk olanakları ve eğitim ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

Kampüs alanını da  gezen öğrenciler, programın bitimiyle birlikte toplu olarak okullarına geri döndüler.


Haber
:
Şenay Çolak
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
ŞENAY ÇOLAK
Tarih
:
17 Şubat 2017, Cuma 17:44
Okunma
:
1.287 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları