Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Yıldızlar Kategorisi Satranç Şampiyonası
Yıldızlar Kategorisi Satranç Şampiyonası
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Bahçeşehir / Esenkent kampüsümüzde 15 Mayıs 2010 Cumartesi günü, 6-7-8.Sınıflar Yıldızlar Kategorisi Satranç Şampiyonamızı düzenledik.

Okyanus Kolejleri Bahçeşehir / Esenkent kampüsümüzde 15 Mayıs 2010 Cumartesi günü, okul takımları turnuvamızın ikinci ve son ayağı olan "6-7-8. sınıflar Yıldızlar Kategorisi Satranç Şampiyonamızı" düzenledik.

Şampiyonamız toplam 12 masa ile açılmış olup 3 tur sürmüştür. Tüm okul takımlarımızın birbirleriyle amansız bir mücadeleye giriştikleri turnuvamızda, kupayı okullarına kazandırmak isteyen 4 kampüs takımından 22 sporcumuz müsabakalarda boy göstermiştir.

Her biri yıl içerisinde kendi okullarında düzenlenen turnuvalarda dereceye sahip birbirinden başarılı öğrencilerimizin müsabakalardaki çekişmeleri gerçekten görülmeye değerdi. Her bir masada ayrı bir heyecan ayrı bir çekişmeyle sona eren turnuvamızı kazanan ’’Okyanus Kolejleri AVCILAR Kampüsü Okul Takımı” olmuştur.

Turnuva Bitiminde Düzenlenen Törenle Ödüllerini Satranç Öğretmeni Hayri KONCA’dan alan sporcular hep birlikte fotoğraf çektirdiler. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimiz okulumuzun hediyesi olan satranç kitaplarını da büyük bir sevinçle teslim aldılar.

Okyanus Kolejleri olarak kupayı kazanan satranç şampiyonu okul takımımızı yürekten kutluyor ve daha nice başarılara ulaşmalarını temenni ediyoruz. Böylelikle Okyanus Kolejleri'nde bu eğitim ve öğretim yılının son turnuvasını da düzenlemiş bulunuyoruz. İçerisinde bulunduğumuz eğitim ve öğretim yılının sonlarına yaklaşmışken, satranç hakkında bütün bir yıl ne yaptığımıza baktığımızda; Satranç açısından heyecan, hırs, azim, kazanç, çekişme ve güzelliklerle dolu günler yaşandığını görebiliyoruz.

Sene başında Dört kampüsümüzde dört farklı yaş kategorisiyle 16 tane “ÖDÜLLÜ SATRANÇ TURNUVASI” düzenleyip okul takımlarımızı belirledik, daha sonra okul takımlarımızı birbirleriyle “ÖDÜLLÜ SATRANÇ ŞAMPİYONASI” adı altında yarıştırıp en iyi olanı aradık.

Satranç acısından verimli bir yılı geride bırakırken, önümüzdeki yıl hep birlikte daha iyisini başarmak için sadece kendi bünyemizdeki turnuvalarda değil il ve ilçe çapındaki turnuvalarda da yarışmak ve hak ettiğimiz başarıları yakalamak için şimdiden işe koyulduğumuzu bilmenizi istiyoruz.

Bütün bir yıl bizlere yardımcı olan ve yalnız bırakmayan okul yönetimlerimize, öğretmenlerimize, sevgili öğrencilerimize ve değerli velilerimize kısacası Satranç gönüllülerine sonsuz teşekkürler.

Satranç tüm güzellikleriyle Okyanus Kolejleri'nde olmaya devam edecek...

Hayri KONCA
Okyanus Kolejleri Satranç Öğretmeni

6-7-8. SINIFLAR YILDIZLAR KATEGORİSİ
TAKIMLAR TURNUVA SONUÇ TABLOSU İÇİN TIKLAYINIZ!










Haber
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Tarih
:
17 Mayıs 2010, Pazartesi 10:40
Okunma
:
6.847 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları