Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Veli ve Öğrenciler Beykent Okyanus Bahar Festivali'nde Buluştu
Veli ve Öğrenciler Beykent Okyanus Bahar Festivali'nde Buluştu
  • Paylaş
Beykent Okyanus Koleji’nde 24 Mayıs 2015 Pazar günü gerçekleşen Okyanus Bahar Festivali'nde çok sayıda veli ve öğrenci baharı karşıladı.

Beykent Okyanus Koleji’nde yapılan etkinliklerde okul bahçesi bir festival alanına dönüştürüldü. Katılan tüm misafirlere yiyecek ve içecek ikramları yapıldı. Doğa sporları öğretmeni Osman Binici ve buz pateni öğretmeni Murat Çomak’ın açılış gösterisi ile başlayan programa veli ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Ayrıca her öğrencinin bir fidanı olsun düşüncesi ile daha önceden hazırlatılan öğrenciye özel isimlikler, bahçede bulunan tüm fidanlara dikildi.

Okyanuslu Öğrenciler Sahnede!

Bütün yıl boyunca Okyanuslu öğrencilerin aldığı kulüp derslerinin gösterileri de bahar festivaline renk kattı. Sahnede sergilenen kukla şov, dağıtılan balonlar, dondurmalar, rüzgar gülleri, yapılan yüz boyamaları ve Şirinler Tiyatrosu çocuklara sevinç dolu anlar yaşattı. Saat 14.00’da başlayan festival 19.00’a kadar tüm aktiviteleri ile dolu dolu geçti. Uçak simülatörü, planetaryum, animasyon gösterileri, mangal, dj performansı, jimnastik, çuval yarışları ve kukla şovları gibi birçok aktivitenin yapıldığı festivale katılım sağlayan tüm veli ve öğrenciler baharın gelişini Okyanus'ta kutladılar.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
25 Mayıs 2015, Pazartesi 11:54
Okunma
:
5.907 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Abbas Öztürk / 26 Mayıs 2015, Salı 11:45
Çok güzel bir gündü emeği geçenlere tesekkurler.
Ayşe SİNANLIOĞLU / 28 Mayıs 2015, Perşembe 12:31
Emeğinize sağlık bizler için çok yoruldunuz okyanus ailemize bu davet misafirperverlik için çok teşekkürler.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları