Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu "VI. Geleneksel Bir Fikrim Var" Proje Sunumları Yapıldı
Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu "VI. Geleneksel Bir Fikrim Var" Proje Sunumları Yapıldı
  • Paylaş
Okyanus Koleji Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu öğrencileri, bireysel olarak hazırlamış oldukları projeleri “6. Geleneksel Bir Fikrim Var” proje sunum gününde sergiledi.

"Bir Fikrim Var" proje çalışması, Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler İlkokulu öğrencileri için her yıl düzenlenen etkinlikler kapsamında gerçekleştirildi.

 06 -14 Ocak 2016 tarihlerinde Okyanus Kolejleri'nin Ataşehir, Bahçeşehir ve Kemerburgaz kampüslerindeki öğrencilerin katıldığı “Bir Fikrim Var” sunum günlerinde toplamda 220 farklı proje sergilendi.

Öğrenciler; kendi seçtikleri konularla ilgili projelerini hazırladılar. Eğitim Danışmanı  Prof.Dr Ümit Davaslıgil tarafından takibi gerçekleştirilen projede öğrenciler ailelerinin ve öğretmenlerinin de destekleriyle yaptıkları çalışmaları 14 Ocak 2016 Perşembe günü okullarında sundular.

"Toplumsal Sorunlara Duyarlı Çözüm Üreten Öğrenciler"

 Üstün Zekâlılar ve Yetenekliler Okulu Ana Bölüm Başkanı Hamit Bekçi "Okullarımızda yapılan proje çalışmalarında; çocukların araştırma yapmayı öğrenmeleri, düşünen ve üreten bireyler olmaları açısından önem taşımaktadır. Bu yıl altıncısını düzenlediğimiz bu proje, öğrencilerin toplumsal ve evrensel sorunlara hassasiyet gösteren ve çözüm üretebilen kişiler olarak yetişmesine katkı sağlamaktadır.”dedi.

 Sergilenen Özgün ve Yaratıcı Projeler

Sergide;

• Kazalarda anında ve doğru müdahalelerde bulunabilmek için ‘’Konuşan İlk Yardım Çantası’’,

• Anlık duygularımıza göre şekil alan ‘’Duygu Bilekliği’’,

 • Uçakların düşme riskine karşı ‘’Uçak Paraşütü’’,

• Güneş ışınlarına göre kapanıp açılan ‘’Çok Amaçlı Perde’’ gibi toplumsal duyarlılık ve sağlık konularında özgün ve yaratıcı projeler yer aldı.

 Okyanus Ailesi olarak, başta velilerimiz olmak üzere öğrencilerimizin hazırladıkları sunumları inceleyen Yönetim Kurulu üyelerine, kampüs yöneticilerine ve öğretmenlerimize; öğrencilerin heyecanlarına ortak oldukları için teşekkür eder, organizasyonun en önemli halkası olan öğrencilerimizi de emeklerinden dolayı kutlarız.

 

Haber
:
Hamit BEKÇİ
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
26 Ocak 2016, Salı 15:54
Okunma
:
7.966 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları