Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | TEOG Okulu Hızlandı
TEOG Okulu Hızlandı
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri TEOG Okulu hız kesmeden yoluna devam ediyor.

Okyanus Kolejleri ortaokul kademesi 7 Eylül 2015 tarihinden 4 Haziran 2016 tarihine kadar öğrencilerin Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş sürecindeki başarıları için TEOG Okulu’nda güçlü bir strateji geliştirdi.

Ortak sınav başarısı için tam öğrenmenin gerekli olduğunu bilinciyle, her öğrenciyi ortak sınavlarda kişisel derecesini yapmasını sağlamak amacıyla çalışmalar yapmaya başladı. Bu çalışmalar çerçevesinde planlandığı gibi TEOG Okulu hız kesmeden yoluna devam ediyor.

1200’den Fazla TEOG Benzeri Soru Çözüldü

Ortak sınav hazırlığında hedeflendiği gibi 6 dersin müfredatı sınava 1 ay kala tamamlandı. Son bir aydaki süreçte konu tekrarları ve test çözümlerine öğrenciler odaklandı. Kazanım testleri, deneme sınavları ile toplamda 1200’den fazla TEOG benzeri soru çözen TEOG hazırlığındaki öğrenciler hızlarını artırdılar.

TEOG Okulu’nun Güçlü:  Öğrenci Merkezli Ekip Çalışması

Okyanus Kolejleri ortaokul kademesinin düzenlediği TEOG Okulu’nun farklı ve güçlü yanı şüphesiz öğrenciyi merkeze alan ekip çalışmasıOkyanus Kolejleri Yetenek Merkezli eğitim modeli kapsamındaki çalışmalarını yürütürken, akademik alanda öğrencilerinin en başarılı olmaları için çalışmalarına devam edecek.


Haber
:
Sabiha YILMAZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
17 Kasım 2015, Salı 00:00
Okunma
:
12.395 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları