Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | TEOG Okulu Ders Başı Yaptı
TEOG Okulu Ders Başı Yaptı
  • Paylaş
35 yıllık eğitim ve sınav geçmişine sahip bir eğitim kadrosuna ve tecrübesine sahip olan Okyanus Kolejleri, TEOG Okulu ile öğrencilerini başarıya ulaştıracak.

Okyanus Kolejleri 8. sınıf öğrencileri bu yıl girecekleri TEOG sınavı için hazırlıklara 7 Eylül 2015 Pazartesi günü, 5.-6. ve 7. sınıflar ise 14 Eylül 2015 Pazartesi günü TEOG Okulu ile start verdi.  Öğrenciler konu anlatımının yanı sıra TEOG sınavlarında başarı için önemli etken olan soru çözme teknikleri ve hızı ile TEOG Okulu’nda sınava "Özel" yapıda ve sayıda sorularla sınava tam olarak hazırlanacaklar.

TEOG Okulu Okyanuslu Öğrencilere Ne Sağlayacak?

 4 Haziran 2016 Tarihine kadar TEOG sınavına TEOG Okulu ile hazırlanacak olan öğrenciler TEOG Okulu sayesinde özel ders almadan ve etüt merkezlerine ihtiyaç duymadan hazır hale gelecekler. Öğrenciler için başarı odaklı bir eğitim içeriğinin olduğu TEOG Okulu'nda öğrenciler odaklanma problemi yaşamayarak arkadaşlarıyla birlikte eğitim almanın avantajını yaşayacaklar.  Her hafta Cumartesi günü öğrencilerini sınava hazırlayacak olan TEOG Okulu, öğrencilere TEOG kazanımlarına uygun ders anlatımı, test tekniği ve sınav motivasyon çalışmalarının yanı sıra deneme sınavlarıyla da TEOG'u hazır karşılayacaklar.

Okyanus Kolejleri 5., 6. ve 7. sınıf öğrenciler 4 Haziran 2015'e kadar sürecek olan TEOG Okulu'nda180, 8. sınıf öğrencileri ise 272 saat ders işleyecekler.

TEOG Okulu Programında Neler Var?

TEOG Okulu eğitim programı; 

  • TEOG odaklı konu anlatımı,
  • TEOG odaklı soru çözme teknikleri,
  •  “Hız Ayı” sınava bir ay kala hızlı konu tekrarı
  •  TEOG odaklı deneme sınavları
  • TEOG Odaklı ölçme değerlendirme
  •  TEOG odaklı sınav rehberliği 

olmak üzere 6 bölümden oluşmakta. Tüm bu bölümleriyle okul, adından da anlaşılacağı gibi tamamıyla TEOG kampı niteliğinde yoğunlaştırılmış bir eğitim verilmekte.

TEOG Okulu'nun Etütlerden Farkı Nedir? 

Hafta içi etütleri sınavlarda; öğrencinin başarısına göre, o hafta veya o ay işlenen konuların tekrarına yönelik bir eğitimi içerirken TEOG Okulu belirli bir programı, müfredatı, eğitim seti, rehberliği, sınavları ve değerlendirmesi olan kendine özel başlı başına bir sınava hazırlık okuludur.

TEOG Okulu Hakkında Sıkça Sorulan Sorulara Buradan Ulaşabilirsiniz.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
18 Eylül 2015, Cuma 15:51
Okunma
:
13.312 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları