Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Sancaktepe Öğrencileri Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Kapsamında Mimarlık Gezisinde
Sancaktepe Öğrencileri Gelecekte Bir Gün Meslekte İlk Gün Projesi Kapsamında Mimarlık Gezisinde
  • Paylaş
Sancaktepe Okyanus Ortaokulu velisi Yüksel Eroğlu'nun sahip olduğu Akoğlu İnşaat ve Mimarlık ofisinde, şantiyesinde geleceğin mühendislerine ve mimarlarına inşaat eğitimi ve mesleğin incelikleri uygulamalı olarak anlatıldı. Projemize destek veren velimizin mimarlık ofisinde öğrencilerimize amatör çizimler yaptırıp daha sonrasında şantiye alanlarında çizilen mimari projelerin nasıl inşa edildiği inşaat mühendisleri tarafından anlatıldı.

Sancaktepe Okyanus Ortaokulu velisi Yüksel Eroğlu'nun sahip olduğu Akoğlu İnşaat ve Mimarlık ofisinde, şantiyesinde geleceğin mühendislerine ve mimarlarına inşaat eğitimi ve mesleğin incelikleri uygulamalı olarak anlatıldı. Projemize destek veren velimizin mimarlık ofisinde öğrencilerimize amatör çizimler yaptırıp daha sonrasında şantiye alanlarında çizilen mimari projelerin nasıl inşa edildiği inşaat mühendisleri tarafından anlatıldı. Öğrencilerimiz hediyelerle uğurlandı. Yüksel Bey'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Haber
:
Fakı MERCİMEK
Editör
:
Fırat TUMBUL
Fotoğraf
:
Zuhal EBREK
Tarih
:
24 Şubat 2017, Cuma 16:44
Okunma
:
1.477 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları