Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Ortaokul 2.Genç Yetenekler Yarışması Finali İçin Kampüs Finalistleri Belli Oldu
Ortaokul 2.Genç Yetenekler Yarışması Finali İçin Kampüs Finalistleri Belli Oldu
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri "Ortaokul 2.Genç Yetenekler Yarışması’’ Finali için kampüs finalistleri, 06 Mayıs Cumartesi günü; Kültürel ve Görsel Sanatlar alanlarında Okyanus Kolejlerinin Bahçeşehir kampüsünde, Müzik alanında ise Kemerburgaz kampüsünde yarıştılar.

2.Genç Yetenekler Yarışması  programı doğrultusunda, Okyanus Kolejleri tüm kampüslerinin kategori birincileri, piyano, gitar, keman, ses ve vurmalı çalgılar, resim, fotoğrafçılık, karikatür, ebru, şiir ve moda tasarımı kategorilerinde yarıştı.

Yarışmada; Müzik, Görsel Sanatlar ve Türkçe öğretmenleri tarafından oluşturulan komisyon önünde, öğrencilerimiz performanslarını sergiledi.

Okyanus Kolejleri Ortaokul 2.Genç Yetenekler yarışmasının birincileri ise 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü Kemerburgaz Okyanus Kolejinde gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacaktır.

Şimdiden tüm finalist öğrencilerimize başarılar dileriz.

Not: Liste sıralaması karışıktır.

Finalist Listesi İçin Tıklayınız.

 

 


Haber
:
Sabiha YILMAZ
Editör
:
Fırat TUMBUL
Tarih
:
11 Mayıs 2017, Perşembe 16:57
Okunma
:
14.929 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
İlham Ünver / 15 Mayıs 2017, Pazartesi 19:01
Öncelikle yapmış olduğunuz etkinliklerden dolayı Okyanus Okulu kadrosunu tebrik ediyorum. İstanbul kampüsleri dışı katılımlarda başarı elde eden çocukların törene katılamayacak velilerine en azından videolarını temin edebilmeleri için gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları