• Avantajlı Kayıtlarımız Başladı

Yorumlar;

• İlham Ünver

15 Mayıs 2017, Pazartesi 19:01

Öncelikle yapmış olduğunuz etkinliklerden dolayı Okyanus Okulu kadrosunu tebrik ediyorum. İstanbul kampüsleri dışı katılımlarda başarı elde eden çocukların törene katılamayacak velilerine en azından videolarını temin edebilmeleri için gereğinin yapılmasını rica ediyorum.
    Okyanus Kolejleri "Ortaokul 2.Genç Yetenekler Yarışması’’ Finali için kampüs finalistleri, 06 Mayıs Cumartesi günü; Kültürel ve Görsel Sanatlar alanlarında Okyanus Kolejlerinin Bahçeşehir kampüsünde, Müzik alanında ise Kemerburgaz kampüsünde yarıştılar.

2.Genç Yetenekler Yarışması  programı doğrultusunda, Okyanus Kolejleri tüm kampüslerinin kategori birincileri, piyano, gitar, keman, ses ve vurmalı çalgılar, resim, fotoğrafçılık, karikatür, ebru, şiir ve moda tasarımı kategorilerinde yarıştı.

Yarışmada; Müzik, Görsel Sanatlar ve Türkçe öğretmenleri tarafından oluşturulan komisyon önünde, öğrencilerimiz performanslarını sergiledi.

Okyanus Kolejleri Ortaokul 2.Genç Yetenekler yarışmasının birincileri ise 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü Kemerburgaz Okyanus Kolejinde gerçekleştirilecek ödül töreninde açıklanacaktır.

Şimdiden tüm finalist öğrencilerimize başarılar dileriz.

Not: Liste sıralaması karışıktır.

Finalist Listesi İçin Tıklayınız.

» Haber: Sabiha YILMAZ

» Editör: Fırat TUMBUL

» Ekleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, Perşembe 16:57

» Okunma: 1.855 defa okunmuş

Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1 Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı