Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Orhan Özbey'den Türkiye Tenis Şampiyonları’na Teşekkür
Orhan Özbey'den Türkiye Tenis Şampiyonları’na Teşekkür
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Kurucusu Orhan Özbey, ilk olarak İstanbul Şampiyonu ardından Türkiye Şampiyon’luğu elde ederek Dünya Tenis Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etmeye hak kazanan Okyanus Kolejleri Bayan Tenis Takımı’na başarılarından dolayı ödüllerini takdim etti.

Okyanus Holding’de gerçekleşen ödül töreninde Tenis Takımı, Antrenör Hakan Cengiz,  Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Ana Bölüm Başkanı İbrahim Cengiz, Beden Eğitimi Öğretmeni Miray Arı, Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman ve Galaksi Ajans Başkanı Serdar Özpınar katıldı. Ödül töreninden önce Kurucu Orhan Özbey, Bayan Tenis Takımı'nın başarılı tenisçileri ile sohbet etti. Öğrenciler, elde ettikleri başarıları ve başarıya giden yolda maceralarını Orhan Özbey’e anlattılar.

"Başarı Elde Edince Açık Ara Elde Edilmeli"

Orhan Özbey, “Öncelikle böyle bir başarı elde ettiğiniz için hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Bu yaşta bu başarı sizin için büyük önem arz etmektedir.  Hayatınızda bir işte başarılı olduysanız hayatınızın geri kalanında da başarılı olabilirsiniz. Çünkü bu büyük bir özgüven demektir. Hiç başarıyı tatmamış olanların özgüven kazanmaları zordur. “ diyerek elde ettikleri başarıdan ötürü oyuncuları tebrik etti. Ayrıca Orhan Özbey, öğrencilerin yeteneklerini keşfetmeleri gerektiğini vurgulayarak, ”Her insanın ve öğrencinin mutlaka başarılı olduğu bir alanı vardır. Tenis denen bir spor olmasaydı hepinizden matematik başarısı istenseydi ve yegane kriter bu olsaydı, siz belki başarılı olamayacaktınız ve yeteneğinizi keşfedemeyecektiniz.”dedi.

“Şüphesiz Sizin Bu Ülkeye Katacağınız Çok Değer Var”

Orhan Özbey konuşmasında, öğrencilere bu başarılarını mesleki kariyerlerinde de sürdürmeleri gerektiğini ifade etti.  Özbey, sadece Okyanus Kolejleri’nde uygulanan MAPP Kariyer Analizi ile doğru meslek seçimi için yetenek ve ilgilerinin keşfedilmesi gerektiğini söyledi.

Ayrıca öğrencilere özgüvenlerinin her zaman tam olmaları gerektiğini vurgulayarak, insanda bütün dünyayı yönetebilecek kabiliyetin olduğunun altını çizdi. Özbey, “Biz bu başarılarımızı insanlığın ve ülkenin evrensel değerlerinin gelişmesinde kullanmalıyız. Şüphesiz sizin bu ülkeye katacağınız çok şey var.” sözleri ile konuşmasını tamamladı.

“Bize Bu Fırsatı Verdiği İçin Okyanus Kolejleri’ne Teşekkür Ederiz”

Ödül töreninde bulunan Okyanus Kolejleri Genel Müdür Yardımcısı Bekir Mazman başarılarından dolayı öğrencileri tebrik ederek “Öncelikle bu başarının mutluluğunu bizlere yaşattıkları için teşekkür ederiz. Okyanus Kolejleri olarak daha önce birçok başarıya alışkınız. Tenis alanında da böyle bir başarı elde etmek bizi ayrı gururlandırdı.” dedi.

Okyanus Kolejleri Bayan Tenis Takımı Antrenörü Hakan Cengiz ise, fırsatların fırsatları doğuracağını ifade ederek, kendilerine bu imkânı verdikleri için Okyanus Kolejleri’ne teşekkür etti.

Orhan Özbey'in Türkiye Tenis Şampiyonu öğrencilere ve antrenörlerine teşekkür sertifikalarını ve ödüllerini takdim etmesi ile  ödül töreni sona erdi.

 


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Murat Akdemir
Tarih
:
12 Ocak 2015, Pazartesi 17:58
Okunma
:
3.102 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları