Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Orhan Özbey’den Dünya 2.'si ve 3.'sü Okyanus Öğrencilerine Teşekkür
Orhan Özbey’den Dünya 2.'si ve 3.'sü Okyanus Öğrencilerine Teşekkür
  • Paylaş
Okyanus Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Okyanus Kolejleri Kurucusu Orhan Özbey, uluslararası alanda önemli derece elde eden öğrencilere ödüllerini ve teşekkür belgelerini taktim etti.

Okyanus Kolejleri Genel Müdürlük Binası'nda 02 Ekim 2014 Perşembe günü düzenlenen törende, I-FEST ve Genıus Olympiads’da Dünya 2.’si ve 3.’sü olan öğrenciler teşekkür belgelerini ve ödülünü Orhan Özbey’den aldı.

Geçtiğimiz Haziran ve Ağustos aylarında, I-FEST uluslararası proje yarışması Biyoloji (Çevre) alanında Dünya 2.si olan  Okyanus Koleji öğrencileri Furkan Taşdelen, Selen Ecenur Bedel ve Genıus Olympıads Sanat Alanı Sanat-Poster kategorisinde Dünya 3.’cüleri Okyanus Koleji öğrencisi Beren Korun, Sena Buludi önemli bir başarıya imza atmıştı.

“Okyanus Kolejleri Uluslararası Yarışmalar Yapacak”

Okyanus Kolejleri öğrencilerinin uluslararası alanda kazandığı başarıdan dolayı tebrik eden Orhan Özbey “ Okyanus Kolejleri’nin başarılarına uluslararası alanda bir başarı daha eklemeniz bizi gururlandı. Daha önceki yıllarda da Okyanus Koleji öğrencilerinin uluslararası alnda kazadığı çok önemli başarılar vardı. Bilim Olimpiyatlarında Dünya 1.’liğini üst üste 3 yıl Okyanus Kolejleri Türkiye’ye kazandırdı. Onlar bir görev yaptılar. Şimdi de sizin başarılarınızı kutluyoruz." diyerek başarıdan dolayı mutluluğunu ifade etti.

Okyanus Kolejleri'nin uluslararası alanda kazandığı başarıların Okyanus Kolejleri vizyon ve misyonuna önemli derecede katkı sağladığını söyleyen Özbey, "Türkiye’yi özellikle bilim ve sanat alanında temsil etmek ve başarılar kazandırmak bizim için son derece önemli. Okyanus Kolejleri’nin kazanmış olduğu bu başarılar bize farklı vizyon ve misyon kazandırdı. Artık uluslararası alanda yapılan yarışmaları projelendirip dünyaca ünlü yarışmaları biz yapacağız. Doğayla ilgili bu tarz projelerin yapılması daha yaşanılır bir dünya için ayrıca önem taşıyor. Aynı şekilde sanat alanında da ortaya koyduğumuz eserlerin başarılı olması gençlerin basit zevkler peşinde koşmaması ortaya böyle anlamlı ve yararlı içeriklerin çıkması bizi ayrıca mutlu etti. Okyanus Kolejleri Yetenek Merkezli Eğitim modeli uygulamasının başarısını görüyoruz şuan. ” diyerek öğrencilere kariyerinde başarılar diledi.

"Okyanus Kolejleri'nde Başarı Bir Puzzle Gibidir"

3-11 Ağustos 2014 tarihlerinde Tunus’ta gerçekleştirilen I-FEST uluslararası proje yarışmasında Biyoloji (Çevre) alanında Dünya 2.si olan  Okyanus Koleji öğrencileri Selen Ecenur Bedel “ I-FEST yarışmasında çok farklı bir tecrübe edindim. Bu yarışmada Dünya 2.’liğini Türkiye’ye getirdiğimiz için hem sevinçliyim hem de gururluyum. Bu çalışmalarımı devam ettirmem için kendimde motivasyonu buldum. Bana bu imkanları sağladığınız için Okyanus Kolejleri’ne teşekkür ediyorum” dedi. Proje ekibinin bir diğer öğrencisi Furkan Taşdelen “ Böyle bir başarı kazandığımız için çok mutluyum. Projemizin her aşamasında bize destek olan, bize bu imkanı sağlayan Okyanus Kolejleri’ne ayrıca teşekkür ediyorum.” diyerek mutluluğunu ifade etti.

ABD International Science Project Contest Olympiads'da kazandığı Dünya 3.'lüğünden dolayı Orhan Özbey'den teşekkür belgesini alan Beren Korun “ 18 yaşında Amerika’ya gidip Genıus Olympiads’da yarışmam ve Dünya 3.’lüğü elde etmemden dolayı gururlu ve mutluyum. Böyle bir başarının kariyerime önemli derecede katkı sağlayacağına inaıyorum. Başarı bir puzzle gibi; Okyanus Koleji, danışman öğretmenlerim ve biz, bu puzzle tamamladığımız için başarıya ulaştık. Bu anlamda bizi destekleyen Okyanus Koleji’ne teşekkür etmek istiyorum.” diyerek duygularını ifade etti.  

En Çok Projeyle Başvuru Yapan Okyanus Kolejleri’ne I-FEST’ten Hediye

Amerika'da düzenlenen ABD International Science Project Contest Olimpiads'ta  dünya 3.lüğü kazanan öğrencilerin başarısında  büyük katkısı olan Danışman Öğretmeni Duygu Celebcioğlu “ Dünyanın farklı ülkelerinden 216 proje başvurmuştu. Bu başvurulardan sadece 60’ı Tunus’a davet edildi. Bunlardan biri de bizdik. Biz biyoloji alanında katıldık yarışmaya. Birçok ülke ve proje arasından Dünya 2.’liğini Türkiye’ye getirmemiz bizi gururlandırdı.” diyerek başarıdan dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Celebcioğlu, I-FEST proje yarışma koordinatörlüğünün, I-FEST'e en çok proje ile başvurmasından dolayı Okyanus Kolejleri’ne verilen Tunus’a özgü Hurma Ağacı tasarımlı plaketi Orhan Özbey’e taktim etti.

ABD International Science Project Contest Olympiads’da başarı kazanan öğrencilerin haklı gurunu yaşadıklarını ifade eden Proje Danışmanı Zerrin Şen “ 57 ülke’nin katıldığı ABD International Science Project Contest Olympiads’ a öğrencilerimiz aylarca hazırlandı. Uzun çalışma maratonumuzun karşılığını olarak Dünya 3.’lüğünü elde ettik. Kazandığımız başarının haklı gururunu yaşıyoruz. Başarı kazanan öğrencilerimizin gelecekteki kariyerlerinde daha başarılı olacağını inanıyorum” dedi.

Okyanus Kolejleri kurucusu Orhan Özbey öğrencilere teşekkür belgelerini ve ödüllerini taktim etmesi ile etkinlik son buldu.

Uluslararası alanda önemli başarılar elde eden öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
02 Ekim 2014, Perşembe 17:18
Okunma
:
14.266 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları