• Avantajlı Kayıtlarımız Başladı
  • Okyanus Koleji Bursluluk Sınavları ve Testler

Okyanusta AB Projeleri Tam Hızla Devam Ediyor

Yorumlar;

• Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.
    Okyanusun Projeleri Bilime Değer Katıyor

Uluslararası “Prejudices and Stereotypes“ projesi çerçevesinde Danimarka-Munkensdam Gymnasium Lisesi'nden bir grup öğretmen ve öğrenci Bahçeşehir Kampüsünü ziyaret etti.

Türkiye, Danimarka, İsveç ve Litvanya okullarının ortak olduğu “Prejudices and Stereotypes” projesinin Türkiye ayağı 25-30 Ekim tarihleri arasında Bahçeşehir kampüsünde yapıldı. Türk ve Avrupa toplumları arasında oluşmuş, geçmişten kaynaklı ve dayanaktan yoksun ön yargıların, yanlış anlamaların ortadan kaldırılmasını amaçlayan bu proje çerçevesinde konuk öğrenciler Türk ailelerin yanında kalarak Türk insanını ve kültürünü yakından tanıma fırsatı buldular.

Gezi sırasında derse giren konuk öğrenciler, Türk eğitim sistemi hakkında bilgi edinip, interaktif olarak konuları farklı öğretmenlerden, farklı yöntemler ile öğrendiler. Aynı şekilde misafir öğretmenler de değişik seviyede dersler verdiler. Öğretmenler arasında iyi örneklerin paylaşılmasını da amaçlayan bu projede alınan kararların, ortak okullarda müfredat geliştirme çabası için bir zemin oluşturmasına karar verildi.

Bir haftalık çalışmalar esnasında öğrencilerimiz farklı kültürden öğrenciler ile tanışıp, yabancı dil bilgilerini geliştirdiler.

Kendi imkânlarını kullanarak bu tür uluslararası projeleri gerçekleştiren Okyanus Kolejleri, dünyanın en iyi okulları ile ortaklıklar kurarak, eğitimde yeni yaklaşımların kullanılmasında öncülük etmektedir.

» Haber: Fırat TUMBUL

» Editör: Fırat TUMBUL

» Ekleme Tarihi: 03 Kasım 2016, Perşembe 10:47

» Okunma: 3.192 defa okunmuş

Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1 Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı