Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanuslu Öğrencilerden Annelerin Okumasına Destek
Okyanuslu Öğrencilerden Annelerin Okumasına Destek
  • Paylaş
Bahçeşehir Okyanus Koleji 5. ve 6. Sınıf öğrencileri, Adana Şehit Kubilay İlköğretim Okulu'nun, "Annemi Destekliyorum, Sorumluluk Alıyorum" projesine topladıkları kitaplarla destek oldular.

Erdemli ve eğitimli insan yetiştirmeyi amaç edinen Okyanus Kolejleri, sosyal sorumluluk projeleriyle öğrencilerde yardımlaşma ve dayanışma bilincini geliştiriyor.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 5. ve 6. Sınıf öğrencileri, Adana Şehit Kubilay İlköğretim Okulu'nun "Annemi Destekliyorum, Sorumluluk Alıyorum" projesine topladıkları kitaplarla destek oldular.

16.Nisan 2014 Çarşamba günü Beden Eğitimi Öğretmeni Taner Alçın eşliğinde topladıkları kitapları, içerisine dileklerini de ekleyerek kolilere yerleştiren öğrenciler, annelerin okumasına destek olmak için Adana'daki arkadaşlarına gönderdiler.

Bahçeşehir Okyanus Koleji 5. ve 6. Sınıf öğrencilerine, kitap göndererek projeye katılan tüm veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz...


Haber
:
Nurhan Baldiş
Editör
:
Nurhan Baldiş
Tarih
:
17 Nisan 2014, Perşembe 10:04
Okunma
:
1.628 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları