Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanuslu Öğrenciler Yaz Kampında YGS'ye Hazırlanıyor
Okyanuslu Öğrenciler Yaz Kampında YGS'ye Hazırlanıyor
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri 11. sınıf öğrencileri bir sonraki eğitim öğretim yılında girecekleri üniversite sınavının ilk adımı olan YGS'ye şimdiden hazırlanmaya başladılar.

Okyanus Kolejleri Lise Bölümü tarafından organize edilen YGS Hazırlık Yaz Kampı'nda öğrenciler, 8 Haziran 2015 tarihinde YGS hazırlık çalışmalarına start verdiler. Okyanus Kolejleri öğretmenlerinin YGS'de çok çıkan soruların analizi ile yaz kampına özel olarak hazırladığı kitaplar ile hazırlanan öğrenciler günde 5 saat olmak üzere haftada 20 saatlik çalışma programı ile hedeflerine bir adım daha yaklaşacaklar.

Sayısal ve eşit ağırlık grubu olarak iki grup şeklinde gerçekleşen, 26 Haziran 2015 tarihinde son bulacak olan yaz kampında; matematik, coğrafya, geometri, Türkçe, fizik, kimya, biyoloji, tarih ve felsefe dersleri veriliyor.

Yaz Kampında MAPP İle Hedefler Belirleniyor

YGS'ye Hazırlık Yaz Kampı'nda öğrenciler sadece sınava hazırlanmayarak Türkiye'de sadece Okyanus Kolejleri'nde uygulanan MAPP Kariyer Analizi Testi ile de hedeflerini belirliyorlar. Kariyer rehberleri eşliğinde uygulanan testler sonucunda kendilerine en yakın mesleği bulan öğrenciler, kendilerine uygun meslekleri seçerek yol haritalarını belirliyorlar. Yaz kampı hakkında konuşan Okyanus Kolejleri Lise Bölüm Başkanı Ömer Açıkyürek, "Okulların kapanması ile birlikte öğrencilerimiz üç aylık bir yaz tatiline girecekler. Bu sürede verimli ve anlamlı YGS hazırlık çalışmaları yapmak adına öğrencilerimizi üç haftalık yaz kampına aldık. Kamp sonunda yıl içerisinde uygulanan YGS denemelerinin analizi kamp süresinde uygulanan YGS denemesi ile birleştirilerek öğrencilerimize Temmuz ve Ağustos aylarında yapacakları YGS çalışmaları için bir yol haritası çiziyoruz. Ayrıca hedefi belli olan geminin limanı çabuk ve sağlam ulaşması gibi; MAPP Kariyer Analiz Testi ile öğrencilerimizin kişiliklerine, yeteneklerine ve motivasyonlarına uygun kariyer rotası çiziyoruz." dedi.  


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
16 Haziran 2015, Salı 13:38
Okunma
:
9.348 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları