Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanuslu Öğrenciler BARGEM ile Proje Yarışmalarına Hazırlanıyor
Okyanuslu Öğrenciler BARGEM ile Proje Yarışmalarına Hazırlanıyor
  • Paylaş
Yıllardır hem TÜBİTAK, hem de Uluslararası Proje yarışmalarında lider olan Okyanuslu öğrenciler 2016 proje çalışmalarını başarılı bir şekilde sürdürüyorlar.

Okyanus Koleji Bilimsel Araştırma Merkezi BARGEM tarafından Avcılar Okyanus Koleji Fen Lisesi'nde kurulan “Bilim ve Teknoloji Laboratuvarı” sayesinde öğrenciler biyoteknolojik, nanoteknolojik ve kimyasal içerikli deneyleri okul ortamında uzman hocalarının desteğiyle gerçekleştirebiliyorlar.

Üniversite düzeyinde standartlara sahip olan laboratuvardan tüm kampüslerdeki öğrenciler deneysel çalışmalarını yapmak için faydalanabiliyorlar.

Bunun yanı sıra İÜ , İTÜ, YILDIZ TEKNİK, ODTÜ, ADANA BİLİM VE TEKNOLOJİ ÜNİVERSİTESİ başta olmak üzere çok sayıda üniversiteye giderek çalışmalarını yürüten Okyanus Kolejleri öğrencileri 18 Ocak 2016’ta yapacakları TÜBİTAK başvuruları için son hız çalışıyorlar.

Bu yıl Okyanus Kolejleri’nde BARGEM bilimsel çalışmaları kapsamında; Biyoloji, Coğrafya, Kimya, Fizik, Edebiyat, Tarih, Sosyoloji, Psikoloji, Matematik kategorilerinde tüm kampüslerden öğrencilerimiz danışman öğretmenleriyle beraber proje yürütüyorlar.

Ayrıca AB, e-Twinning, Destination Imagination yarışmalarına hazırlanan öğrenci grupları ile 1. Dönem çalışmaları devam ediyor.

Öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerine şimdiden başarılar dileriz.


Haber
:
Duygu CELEBCİOĞLU YAVUZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
31 Aralık 2015, Perşembe 14:48
Okunma
:
14.201 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları