Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanuslu Baran Cengiz Dünyaca Ünlü Raket Federer İle Maça Çıktı
Okyanuslu Baran Cengiz Dünyaca Ünlü Raket Federer İle Maça Çıktı
  • Paylaş
TEB BNP Paribas İstanbul Open tenis turnuvası için İstanbul’a gelen dünya tenisinin yaşayan efsanesi Federer, turnuva öncesi Bahçeşehir Okyanus Koleji sporcusu 14 yaşındaki Baran Cengiz ile bir gösteri maçı yaptı ve açılış vuruşunu gerçekleştirdi.

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'na katılmak için geldiği İstanbul'da olan Roger Federer, basın toplantısının ardından, otelin İstanbul Boğazı'na bakan bahçesinde kurulan minyatür kortta, 14 yaşındaki Mili Tenisçi Okyanus Kolejleri öğrencisi Baran Cengiz'le gösteri maçı yaptı. Kariyerinin henüz ilk basamaklarında bulunan genç sporcuyla karşılıklı bir süre raket sallayan Federer, başlama vuruşunu Okyanuslu Baran Cengiz ile gerçekleştirdi.

Ayrıca Baran Cengiz, bu yıl 20-26 Nisan 2015 tarihinde  15.si düzenlenen ve 15 ülkeden, 64 erkek, 64 kadın toplam 128 sporcu katıldığı Adana'da gerçekleşen Çukurova Cup 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası'nda Turnuvayı kazanan sporcu oldu.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
28 Nisan 2015, Salı 17:40
Okunma
:
3.078 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
Yasemin Acar / 12 Mayıs 2015, Salı 19:38
Vay be, ya bende gitmek istiyordum çocukta ki şansa bak, çocuğu tebrik ediyorum. O şans bende olacaktı da.
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları