Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Yaz Spor Okulu Öğrencileri Tabiatla Buluştu
Okyanus Yaz Spor Okulu Öğrencileri Tabiatla Buluştu
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulu öğrencileri 24 Temmuz 2015 Cuma günü yapmış oldukları dış mekan gezileriyle eğlenceli vakit geçirmeye devam ediyorlar...

Öğrencilerine eğitimle eğlenceyi bir arada sunan Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları'nda, her hafta gerçekleştirilen dış mekan gezileri ile çocuklara gözlem yapma, inceleme, merak duygularını giderme imkanı sağlanıyor. Gezilerdeki fiziksel aktivite alanları öğrencilerin bedensel-zihinsel gelişimlerini desteklerken, enerjilerini doğru yönde kullanabilme imkanı sağlıyor.

Doğayla İç İçe Eğlence

Okyanus Yaz Spor Okulu öğrencileri Avrupa yakası kampüsleri; Bahçeşehir,  Avcılar, Güneşli, Beykent, Halkalı, Fatih, Bahçelievler ve Beylikdüzü, Çatalca’da bulunan Vadi Piknik alanına, Anadolu yakası kampüsleri; Ataşehir ve Sancaktepe ise Polenezköy Değirmen Park alanına gezi düzenlediler. Öğrenciler gezi esnasında hem güzel vakit geçirdiler hem de haftanın yorgunluğunu eğlenerek attılar. Ayrıca gezi kapsamında öğrencilere mangalda köfte, tavuk, pilav, salata, meyve, meşrubat ve su ikramı yapılarak öğle yemeği de servis edildi. Oyun parkı ve açık alanda öğrenciler doyasıya eğlenirken, çardaklarda ve yeşil alanlarda dinlenmenin keyfini yaşadılar.

Çevre Bilinci de Unutulmadı

Sosyal sorumluluk çerçevesinde öğrencilere çevre bilincini aşılamak, doğayı korumanın önemini kavratmak amacıyla gezi sonunda tüm öğrenciler geride kalan atık maddeleri çöp poşetlerine toplayarak  geri dönüşüm  ve temizlik konusunda farkındalık kazandılar ve yaparak yaşayarak öğrenmiş oldular.

 


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
25 Temmuz 2015, Cumartesi 13:34
Okunma
:
11.887 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
ruyayırtıçı / 15 Ağustos 2015, Cumartesi 10:56
çok güzel
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları