Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Yaz Spor Okulu Öğrencileri 3. Haftada
Okyanus Yaz Spor Okulu Öğrencileri 3. Haftada
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulu öğrencileri 3 Temmuz 2015 Cuma günü yapmış oldukları dış mekan gezileriyle eğlenceli vakit geçirdiler.

15 Haziran 2015 Pazartesi günü açılan Okyanus Yaz Spor Okulları'nda 6-13 yaş grubu öğrenciler; yüzme, tenis, futbol, jimnastik, basketbol, voleybol, speed stacks, buz pateni, gibi spor dallarında eğitim alıyorlar.

Çocuklara eğitimle eğlenceyi bir arada sunan Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları'nda, her hafta gerçekleştirilen dış mekan gezileri ile çocuklara gözlem yapma, inceleme, merak duygularını giderme imkanı sağlanıyor. Gezilerdeki fiziksel aktivite alanları öğrencilerin bedensel-zihinsel gelişimlerini desteklerken, enerjilerini doğru yönde kullanabilme imkanı sağlıyor. Bu kapsamda; Bahçeşehir ve Avcılar Okyanus Yaz Spor Okulu Başakşehir Babalu'ya, Beylikdüzü, Güneşli ve Beykent Okyanus Yaz Spor Okulu Sapphire Seyir Terası'na, Halkalı, Fatih ve Bahçelievler Okyanus Yaz Spor Okulu Minopolis'e, Ataşehir Okyanus Yaz Spor Okulu Binicilik Kulübüne ve Sancaktepe Okyanus Yaz Spor Okulu da Pendik'de bulunan Neomarin Safari Park'a gezi düzenlediler. Öğrenciler geziler esnasında hem güzel vakit geçirdiler hem de haftanın yorgunluğunu eğlenerek attılar. 


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
09 Temmuz 2015, Perşembe 16:39
Okunma
:
10.934 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları