Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Yaz Spor Okulları'nda "Survivor Okyanus" Heyecanı
Okyanus Yaz Spor Okulları'nda "Survivor Okyanus" Heyecanı
  • Paylaş
Okyanus Yaz Spor Okulları'nda uygulanan Survivor Okyanus Dersi, öğrencilerin mücadele verdiği renkli anlara sahne olurken, hem katılımcıları hem izleyenleri heyecanlı bir serüvene sürüklüyor.

Öğrencilere eğitimle eğlenceyi bir arada sunarak verimli bir yaz tatili geçirmelerini sağlayan Okyanus Koleji Yaz Spor Okulları, popüler yarışma Survivor'ı ders etkinliklerine taşıdı...

2014 yılı Okyanus Koleji Yaz Spor Okulları ders programına eklenen "Survivor Okyanus" dersi ile öğrenciler hem bireysel, hem takım halinde eğlenerek oynadıkları oyunlar ile gelişimlerini destekliyorlar.

"Oyunlar çocukların fiziksel, bilişsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimini sağlayan bir araçtır" düşüncesiyle tüm öğrencilerin aktif olarak katılımının hedeflendiği yarışmalar; önceden oluşturulmuş parkurlarda güvenlik tedbirleri alınarak öğretmenler eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Okyanus Koleji Yaz Spor Okulları "Survivor Okyanus"' dersinde oynatılan oyunlardaki yarışmalarda kazanan ise doyasıya eğlenen tüm öğrenciler oluyor.


Haber
:
İbrahim CENGİZ
Editör
:
Esra TİRYAKİ ÇELEBİ
Fotoğraf
:
Şube Fotoğrafçıları
Tarih
:
16 Temmuz 2014, Çarşamba 14:04
Okunma
:
23.847 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
GÖZDE BAŞ / 21 Temmuz 2014, Pazartesi 15:40
vay be survivor. survivoru çok seviyorum canım survivor:):))::):):):):):):
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları