Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus’tan Türkiye'nin Ağaçlandırılmasına Destek
Okyanus’tan Türkiye'nin Ağaçlandırılmasına Destek
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri ve TEMA işbirliğiyle İzmir’deki “Okyanus Kolejleri Hatıra Ormanı”na Okyanus Öğrencileri 2000 fidan dikti.

Doğa ve çevrenin korunmasına büyük önem veren Okyanus Kolejleri, "Okyanus Kolejleri Hatıra Ormanı” projesi çerçevesinde TEMA Vakfı ile işbirliği yaptı.

Okyanus Kolejleri'nin mevcut öğrencileri ve okula yeni katılan her öğrenci için TEMA Vakfı tarafından "İzmir Bayındır Bozdağ Hatıra Ormanı Ağaçlandırma Sahası"nda bir adet fidan dikildi. Proje kapsamında "Okyanus Kolejleri Hatıra Ormanı" Tema Vakfı iş birliğinde 2000 fidan dikilerek Türkiye'nin ağaçlandırlmasına katkı sağlandı.

Örnek Olacak Sosyal Sorumluluk Projesi

Bu girişim sayesinde Türkiye’ye yeni bir orman kazandırarak sosyal sorumluluk alanında önemli bir görevi daha yerine getireren Okyanus Kolejleri sosyal sorumluluk projelerine örnek olacak. Okyanus Kolejleri Beylikdüzü Lise Müdür Yardımcısı Özer Tuna “Türkiye ilerleyen yıllarda çöl olması beklenen muhtemel ülkeler arasında yer almakta. Bu kaygı verici durum karşısında Okyanus Kolejleri olarak sosyal sorumluluk projemiz kapsamında diktiğimiz bu fidanlar hem Türkiye adına hem de dünya adına büyük önem arz etmektedir. Gelecek yıllarda bu fidanların büyüdüğünü görmek bizleri çok mutlu edecektir." diyerek fidan dikmenin önemine vurgu yaptı.

Okyanus’a kayıt yaptırarak bir fidan dikilmesine yardımcı olan her öğrenciye Tema Vakfı’nın hazırladığı Teşekkür Sertifikası veriliyor.

Proje kapsamında adlarına fidan dikilen Okyanus Kolejleri öğrencilerine gelecek kuşaklara daha güzel bir dünya için yapılan bu katkıya vesile oldukları için  teşekkür ederiz…


Haber
:
Esra TUNAY
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
29 Ağustos 2014, Cuma 09:55
Okunma
:
8.658 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları