Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus'tan Bahar Festivali Eğlencesi "Ailemle Eğleniyorum"
Okyanus'tan Bahar Festivali Eğlencesi "Ailemle Eğleniyorum"
  • Paylaş
Avcıları Okyanus Koleji'nde 17 Mayıs 2015 Pazar günü Saat: 13:00’ da düzenlenen "Ailemle Eğleniyorum Okyanus Bahar Festivali Eğlencesi" keyifli bir şekilde gerçekleşti.

Avcılar Okyanus Koleji Ortaokul öğrencileri ile velileri; 17 Mayıs Pazar günü veli etkinliğinde buluştular. Tüm ortaokul velileri ve öğrencilerinin davetli olduğu etkinlikte aileler çocukları ile doyasıya eğlenme fırsatı bulurken, zaman zamanda renkli dakikalar yaşandı.

Festivalde zumba öğretmeni ile dans eden öğrenci ve veliler de jambe yapılarak ritim tuttular. Daha sonra doğa sporlarında; tırmanma duvarında ter döken katılımcılar, okçuluk öğretmeni nezaretinde hedefleri vurmak için kıyasıya yarıştılar. Futbol, voleybol, basketbol gibi branşlarda ise düzenlenen yarışmalarda heyecan doruktaydı ve çekişmeli madalya mücadeleleri verdiler. Mücadelenin zirvede olduğu diğer yarışmalar ise halat çekme ve çuval yarışlarıydı. Hem çok eğlenen hem de tatlı bir rekabet içinde olan katılımcılar buradan da madalya ile ayrıldı.


Haber
:
Münire Nilay COŞAR
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Emre Tılmaç
Tarih
:
25 Mayıs 2015, Pazartesi 15:55
Okunma
:
1.210 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları