Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus’ta 3. Spor Günü Etkinliği Tüm Kampüslerde Gerçekleşti
Okyanus’ta 3. Spor Günü Etkinliği Tüm Kampüslerde Gerçekleşti
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi zümresinin düzenlediği Okyanus'ta Spor Günü etkinliği Okyanus'un tüm kampüslerinde gerçekleşti.

Yaşamımızda düzenli spor yapmak; bedensel ve zihinsel açıdan sağlıklı yaşamamızın adeta anahtarı olan sporun öneminin farkındalığı arttırmak amacı ile her yıl tüm Okyanus Kolejleri'nde ‘’Okyanus’ta Spor Günü’’ etkinliği düzenlenmektedir. Özellikle günümüzde teknolojinin ilerlemesi ile hareketsiz bir yaşama doğru ilerlemekteyiz. Bu sağlıksız durumu önlemek için spor ile daha iç içe olmamız gerekmektedir.

Sporla içiçe olmanın farkındalığını yaratmak amacıyla Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi zümresi tarafından her yıl Okyanus'ta Spor Günü etkinliği düzenlenmektedir.  Bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘’Okyanus’ta Spor Günü’’ etkinliği Okyanus Kolejleri'nin tüm kampüslerinde, 11 Kasım 2015 Çarşamba günü çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla gerçekleştirilmiştir.

Öğrenci, personel, öğretmen, idareci ve velilerin müzik eşliğinde hep birlikte spor yaptığı etkinlik oldukça eğlenceli geçmiştir. ’Okyanus’ta Spor Günü’’ etkinliğinde katılım gösteren ve emeği geçen herkese teşekkür eder spor ile iç içe bir yaşam dileriz.


Haber
:
İbrahim CENGİZ
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
17 Kasım 2015, Salı 00:00
Okunma
:
1.625 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :
senem didar karatepe / 23 Kasım 2015, Pazartesi 11:41
spor günümüzün her sene yapılması dileklerimle..
öğretmenler olarak biz gayet güzel bir gün geçirdik..
hepimizin ellerine sağlık..
FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları