Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus’ta 3.Geleneksel Resfebe Finali Gerçekleşti
Okyanus’ta 3.Geleneksel Resfebe Finali Gerçekleşti
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Ortaokul Matematik Zümresi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği “Geleneksel Resfebe Şenliği” finali Avcılar Okyanus Koleji’nde yapıldı.

Resfebe kelime ve kelime grupları birbirinden ve ilgili kelimeden bağımsız bir şekilde sayı, şekil ve harflerle anlatma biçimi. Öğrencilerin yaratıcılıklarını zorladığı bu yarışmanın başından finaline kadar çok keyifli dakikalar yaşandı.

Her kampüs 2 hafta boyunca kendi finalistlerini seçti ve 21 Ocak 2015 tarihinde Avcılar Okyanus Koleji’nde şampiyonlar belli oldu.

 Ödüller Sahiplerini Buldu

Okyanus Kolejleri 3. Geleneksel Resfebe Şenliği’nde bu yıl ilk defa verilen Mansiyon Ödülü’nü Adana Okyanus Koleji kazandı. Eğlenceli oldu kadar da zor geçen finalin sonunda 1.’lği Güneşli Okyanus Koleji öğrencisi Sudenur Tekin, 2.liği BEylikdüzü Okyanus Koleji öğrencisi Tunahan Karatay, 3.lüğü ise Bahçelievler Okyanus Koleji öğrencisi Kaan Özdemir kazandı.

Yaratıcılık ve Matematiğin buluştuğu bu yarışmada seneye de güzel yaratıcı fikirler üretmeye öğrenciler şimdiden başladılar.

 


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
26 Ocak 2015, Pazartesi 10:22
Okunma
:
13.157 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları