Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Öğrencilerinden Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne Ziyaret
Okyanus Öğrencilerinden Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne Ziyaret
  • Paylaş
Fatih ve Beykent Okyanus Koleji öğrencileri Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği'ni ziyaret etti.

Fatih Okyanus Koleji sınıf temsilcilerinden Eda Sevigen, Yusuf İslam Kalender ve Öğrenci Kurulu Başkanı Ahmet Ebrar Korkmaz, Beyken Okyanus Koleji'nden Yağız Çebi "Genç Gönüllüler Projesi" kapsamında 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı I. döneminde arkadaşlarından ve öğretmenlerin topladıkları bağış ve pet şişe kapakları ile aldıkları tekerlekli sandalyeleri 22 Ocak 2015 tarihinde Rehberlik Öğretmenler Taşkın Işık ve Ali İlkbahar eşliğinde TOFD’nin belirlediği ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

“Her Kişi Bir Engelli Adayıdır”

Dernek Genel Başkan Yardımcısı  Semra Çetinkaya geçirdiği bir trafik kazası sonucunda omurilik felçlisi olduğunu, engelliler için hayatın  ne kadar da zor olduğunu tekerlekli sandalyeye oturduğunda anladığını her kişinin bir engelli adayı olabileceğini belirtti. Sığ suya atlayarak 19 yaşında omurilik felçlisi olan diğer bir dernek üyesi ise "Hayatımızın her aşamasında güçlüklerle karşılaşıyoruz ama mücadele etmek zorundayız. Bize destek veren genç arkadaşlarımızı görünce yaşama olan bağlılığımız artıyor ve sizlere çok teşekkür ediyoruz." dedi.  

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş ise "Okyanus Kolejleri’nin eğitime yaptığı katkılarını biliyoruz. Sizler bugün buraya gelerek bizleri çok onurlandırdınız sizlere teşekkür ederiz." dedi. 


Haber
:
Fuat Aydın
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Taşkın IŞIK
Tarih
:
24 Ocak 2015, Cumartesi 14:58
Okunma
:
3.106 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları