Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Öğrencileri Milset Expo Organizasyonunda
Okyanus Öğrencileri Milset Expo Organizasyonunda
  • Paylaş
11. Milset Expo-Sciences Europe (ESE) 9-15 Temmuz 2016 tarihleri arasında Fransa- Toulouse’da gerçekleştirildi.

33 farklı ülkeden lise ve üniversite öğrencilerinin hazırladığı 120 projenin katılımı ile gerçekleştirilen fuarda Okyanus Koleji öğrencileri 2 farklı proje ile yerlerini aldılar. Alper Aydın ve Tufan Ay “To Generate Electric Energy with the help of Induction Coil by Using Centrifugal Force” adlı projeleri ile kolay ve alternatif yöntemler ile enerji elde edileceğini ve depolanabileceğini kanıtlarken; Naz Ela Başaran, Sezin Şensoy ve Seda Bozyiğit ise “Nano Barks” adlı projeleri ile nano boyutta ağrılara çözüm sunan tekstil ürünleri geliştirdiler. 5 gün süren fuar boyunca öğrencilerimizin projeleri büyük ilgi gördü.

Öğrencilerimize okulumuz Bargem biriminden Duygu Yavuz ve Pınar Çetin eşlik etti. Okyanus Kolejleri Proje Koordinatörü Duygu Yavuz, Türkiye’yi temsilen MİLSET toplantısına katılarak Okyanus Kolejlerinin düzenlediği Bilim Olimpiyatı olan INSPO’yu tanıttı.

Fuar kapsamında gerçekleştirilen kültür gecesinde öğrencilerimiz Türkiye’yi ve okulumuzu tanıttılar. Kapanış töreninde INSPO komitesi olarak, Okyanus Koleji öğrenci ve öğretmenlerine katılımları için teşekkür edilerek sertifikaları verildi.

Ülkemizi temsil eden öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.


Haber
:
Pınar Çetin
Editör
:
Kuzey Kayahan SARAN
Tarih
:
20 Temmuz 2016, Çarşamba 00:00
Okunma
:
5.311 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları