Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Yeni Mezunlar Vermenin Gururunu Yaşıyor
Okyanus Kolejleri Yeni Mezunlar Vermenin Gururunu Yaşıyor
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri 12. sınıf öğrencileri Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen görkemli mezuniyet gecesi ile liseye veda ettiler.

Sait Halim Paşa Yalısı'nda 8 Haziran 2015 Pazartesi akşamı gerçekleşen Okyanus Kolejleri Mezuniyet Gecesi'nde Avcılar, Bahçeşehir, Beylikdüzü ve Sancaktepe Okyanus Koleji'nin 12. sınıf öğrencileri bir araya geldi.

Geceye, Avcılar, Bahçeşehir, Beylikdüzü ve Sancaktepe Okyanus Koleji'nin Lise idarecileri ve öğretmenleri de katılarak öğrencilerin mutluluğuna ortak oldular. 

Öğrenciler, Tarihi Mekanda Mezuniyetin Keyfini Çıkarttı

Saat 19.00'da kokteyl ile başlayan gecede, mezuniyet yemeği yenilerek mezuniyet pastası kesildi.

Yemekten sonra mezun olmanın heyecanını yaşayan öğrenciler, çalınan müzikler eşliğinde doyasıya eğlendiler.

Geride bıraktıkları 12 yıllık eğitim öğretim macerasını üniversite ile taçlandıracak olan öğrenciler, mezuniyetin buruk sevincini de yaşadılar.

Mekanın tarihi dokusu ve Boğaz manzarasında öğrenci, öğretmen ve idareciler keyifli bir gece geçirirken, çektirdikleri hatıra resmi ile de bu anı ölümsüzleştirdiler.

Okyanus Kolejleri, her zaman Okyanus Ailesi'nin bir ferdi olacak olan öğrencilerini sevgiyle uğurlarken, bundan sonraki hayatlarında sağlık, mutluluk ve başarılar diliyor...


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Fotoğraf
:
Murat AKDEMİR
Tarih
:
09 Haziran 2015, Salı 17:33
Okunma
:
6.522 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları