Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları Turnuvası
Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları Turnuvası
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları Turnuvası’nda Spor Okulları öğrencileri heyecanlı anlar yaşadılar.

2014 yılı yaz sezonuna rekor sayıda öğrenci katılımıyla damgasını vuran Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları'nda 8 Ağustos 2014 Cuma günü  Bahçeşehir Okyanus Koleji’nde Avrupa kampüsleri arası bir turnuva düzenlendi.

8 Kampüsten 250'ye Yakın Öğrenci

Okyanus Kolejleri Avcılar kampüsünde Beylikdüzü, Fatih; Bahçeşehir kampüsünde Bahçeşehir, Halkalı, Güneşli Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları’nın; Sancaktepe Okyanus Koleji'nde ise Sancaktepe ve Ataşehir Okyanus  Kolejleri Yaz Spor Okulları'nın katılımıyla gerçekleşen turnuvaya 8 kampüsten  250'ye yakın öğrenci katıldı.  

Öğrenciler  Futbol, Basketbol, Voleybol, Survivor Okyanus, Speed Stacks branşlarında kıyasıya mücadele ederek hem spor okulunda öğrendiklerini uygulama fırsatı buldular, hem de diğer kampüslerdeki Okyanuslu öğrencilerle kaynaşma fırsatı buldular.

Fiziksel Gelişimle Güçlenen Takım Ruhu ve Özgüven

Okyanus Kolejleri Beden Eğitimi Bölüm Başkanı İbrahim Cengiz Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları Turnuvası’nın önemi ile ilgili olarak “Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulları olarak düzenlediğimiz bu turnuvanın çocukların spor eğitimleri ve psikolojileri üzerine olumlu etkileri büyüktür. Kurucumuz Orhan Özbey'in de ifade ettiği gibi Okyanus Kolejleri eğitimi bir insanın en temel ihtiyacı olan fiziksel, zihinsel, ruhsal, akademik ihtiyaçlarına cevap vermektedir. Okyanus Kolejleri Yaz Spor Okulu olarak biz de öğrencilere fiziksel ihtiyaçlarını giderebileceği imkanlar sunuyoruz. Aynı zamanda bu tür organizasyon ve turnuvalarla da çocukların zihinsel ve ruhsal ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Öğrenciler takım ruhunu hissederek, paylaşmayı, değerleri ve etiği, birlikte hareket etmeyi öğrenmekteler.  Aynı zamanda bu tür turnuvalar bireysel olarak da öğrencinin özgüvenini geliştirmektedir.” dedi.


Haber
:
Süheyl Alarslan
Editör
:
Süheyl Alarslan
Tarih
:
13 Ağustos 2014, Çarşamba 14:13
Okunma
:
28.294 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları