Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Üstün Zekâlılar Kongresi’nde!
Okyanus Kolejleri Üstün Zekâlılar Kongresi’nde!
  • Paylaş
Türkiye’nin eğitim markası Okyanus Kolejleri sponsorluğunda IV. Üstün Zekâlı ve Yeteneklilerin Eğitimi Kongresi gerçekleşecek.

IV. Ulusal Üstün Zekâlı ve Yeteneklilerin Eğitimi Kongresi 'Üstünler ve Gelecek' temasıyla İstanbul Üniversitesi tarafından 22-25 Eylül 2014 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Okyanus Kolejleri’nin sekiz yöneticisi ile katılacağı konferansta Okyanus Kolejleri Üstün Zekâlı ve Yetenekliler Eğitim Danışmanı Prof. Dr. Ümit Davaslıgil 25 Eylül 2014 Perşembe günü Okyanus Kolejleri üstün zekâlılar eğitim kalitesi ile ilgili bir sunum yapacak. Alanında uzman, profesör ve akademisyenlerin katılacağı konferansa Dünya Üstün Zekâlılar ve Yetenekler Konseyi Başkanı Taisir Subhi Yamin da katılarak tecrübe ve bilgilerini paylaşacak.

Türkiye Genelinde Tek Sponsor Okul Okyanus Kolejleri

Üstün Zekâlılar eğitimi veren kurumlar arasında kongreye, Okyanus Kolejleri’nin tek sponsor olduğunu belirten Okyanus Kolejleri Üstün Zekâlı ve Yetenekliler Ana Bölüm Başkanı Hamit Bekçi  ‘Üstün zekâlılara eğitim veren kurumlardan tek sponsor biziz. Biz bu konferansı bir sosyal sorumluluk  olarak görüyoruz. Ülke geleceğine katkı sağlayacağına inandığımız çocuklara yapılacak yatırımları her zaman destekliyoruz’ diyerek sponsorluğun önemine vurgu yaptı.

Üstün Zekâlılar İş Dünyası ile Buluşacak

Üstün zekalı ve yetenekli bireylerle iş dünyasını bir araya getirecek olan ‘Üstünler ve Gelecek’ temalı IV. Üstün Zekâlı ve Yeteneklilerin Eğitimi Kongresi’nde; üstün zekâlı ve yeteneklilerin eğitiminde son gelişmeleri, üstün zekâlı ve yetenekliler için sürdürülebilir eğitim sistemleri konuşulacak.

Kongrede, üstün zekâlı ve yeteneklilerin kariyer ve kariyer geleceklerine yönelik eğitim uygulamaları tartışılarak, üstün zekâlı ve yeteneklilerin eğitiminde iyileştirme çabalarını arttırma üzerine sunumlar yapılacak.

Üstün zekâlı ve yeteneklilerin eğitiminde gelecekte oluşturabilecek sistem ve modeller, üstün zekâlı ve yeteneklilerin eğitimine entegre edilebilecek son teknolojiler ele alınarak, katılımcılar alanında uzman isimlerle buluşacak.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
19 Eylül 2014, Cuma 14:46
Okunma
:
11.213 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları