• Avantajlı Kayıtlarımız Başladı
  • Store
  • Yaz Spor Okulu
  • Okyanus Koleji Bursluluk Sınavları ve Testler

Okyanus Kolejleri Türkiye Geneli Ortaokullar Arası Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Yorumlar;

• Güzide Kurt

16 Mayıs 2017, Salı 19:06

Birinci olduğum için çok mutluyum.
      Bu yarışmayı hazırlayan tüm insanlara canı gönülden teşekkür ediyorum.
      İyiki varsınız
    Yarışmaya 849 fotoğraf katılmıştır.

Fotoğrafçılık sanatına ilgisi ve yeteneği olan gençleri ödüllendirerek desteklemeyi,

Gençlere bu yarışma ile kendilerini ve gerektiğinde ülkemizi, ulusal ve uluslararası benzer yarışmalarda temsil edebilmelerini sağlayacak tecrübeler kazandırmayı amaçladık..

YARIŞMANIN KONUSU

Her kent, doğal güzelliklerle dünya denilen sahnede yerini alır. Bazen bir park, bazen bir doğal oluşum, bazen de gündelik yaşamdan bir parça, ait olduğu kentin temsiline dönüşür.

Fotoğrafın keşfi ile birlikte, fotoğrafçılar bir anlamda “görsel tarihçi” olmuşlar ve doğal dünyayı, “yaşayan”, değişen” ve “yenilenen” bir organizma haline getirmişlerdir.

Fotoğraf, doğaya yeni güzellikler eklerken, tarihi güzellikleri de “zamanın ruhu” ile yeniden üretir. Konumuz: ’’Şehir, kasaba, semt pazarları’’ Semt pazarları, yaşamın bir parçası ve herkesin uğradığı, alışveriş yaptığı mekanlardır. Birçok konuyu, farklı insanları beraberinde barındırır. İlginizi çeken her şeyi objektifinizden yorumlayabilirsiniz dedik. Birbirinden farklı yorumlanmış fotoğraflar için katılan herkese teşekkür ediyoruz.

FOTOĞRAF YARIŞMASI SONUÇLARI:

BİRİNCİ: GÜZİDE KURT-MAHMUT KEMAL YANBEĞ İ.H. ORTAOKULU BAYBURT

İKİNCİ: MERVE YURTSEVEN-BOYABAT YAŞAR TOPÇU YATILI BÖLGE OKULU- SİNOP

ÜÇÜNCÜ: BERFİN SU YILDIZ-İKİ YLÜL ORTAOKULU- ESKİŞHİR

MANSİYON: ESMANUR GÜLER-YAŞAR TOPÇU YARILI BÖLGE OKULU-SİNOP

MANSİYON: YAKUP ALA-MAHMUT KEMAL YANBEĞ İ.H. ORTAOKULU - BAYBURT

MANSİYON: İPEK TUŞANER-SÜREYYA NİHAT ORAL ORTAOKULU- ADANA

Ödül töreni 20 Mayıs 2017 Cumartesi İstanbul Okyanus Koleji Kemerburgaz kampüsünde saat 18.00'de törenle verilecektir. Kazanan öğrencilerimiz ayrıca telefonla bilgilendirilecek. Katılamayanların ödülleri adreslerine gönderilecektir.

» Haber: Zerrin ŞEN

» Editör: Fırat TUMBUL

» Ekleme Tarihi: 11 Mayıs 2017, Perşembe 16:49

» Okunma: 1.793 defa okunmuş

Genel Müdürlük : Talat Paşa Cad. Yeşil Irmak Sok. No:1 Esenkent - İSTANBUL
    Okyanus Kolejleri, Okyanus Holding kuruluşudur.
    Galaksi Reklam Ajansı