Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri TÜBİTAK Yarışmasında 14 Projesiyle Finalde
Okyanus Kolejleri TÜBİTAK Yarışmasında 14 Projesiyle Finalde
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri BARGEM Birimi (Bilimsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi) danışmanlığında Okyanuslu öğrencilerin 7 kategoride hazırladığı 14 proje, TUBİTAK Proje Yarışması’nda finalist olarak seçildi.

Okyanus Kolejleri, TÜBİTAK (Türkiye Bilimsel Ve Teknolojik Araştırma Kurumu)  46. Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri yarışmasında finale kaldığı 14 projesiyle her yıl olduğu gibi bu yıl da proje çalışmalarındaki başarısını sürdürmeye devam ediyor.

Yarışmaya bu yıl Türkiye genelinde 22.254 öğrencinin hazırladığı toplam 10.418 proje başvurusu yapıldı. Her bölgede toplam 100 projenin seçildiği yarışmada; Okyanus Kolejleri Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Psikoloji, Matematik ve Edebiyat olmak üzere 7 farklı alanda toplam 14 proje  bölgelerde yarışma başarısı gösteren ‘Finalist Projeler’ olarak seçildi. 

Okyanus Kolejleri’nin bu yılki projeleri; Adana, Ataşehir, Avcılar, Bahçeşehir, Beylikdüzü, Halkalı ve Güneşli Kampüslerinden çıktı.

Finaller 30 Mart-2 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.


Haber
:
Mehmet KAPAN
Editör
:
Mehmet KAPAN
Tarih
:
13 Mart 2015, Cuma 17:10
Okunma
:
1.493 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları