Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Ortaokul Öğrencilerinin İzmir Nesin Matematik Köyü Gezisi
Okyanus Kolejleri Ortaokul Öğrencilerinin İzmir Nesin Matematik Köyü Gezisi
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri Ortaokul Matematik Zümresi tarafından İzmir Nesin Matematik Köyü'ne düzenlenen gezide, öğrenciler ünlü matematikçi Ali Nesin’den ders aldılar.

Okyanus Koleji Ortaokul Matematik Zümresi tarafından 31 Mart - 4 Nisan 2016 tarihlerinde İzmir Şirince'ye 1 km uzaklıkta olan Nesin Matematik Köyü'ne gezi düzenlendi.

Şehrin gürültü ve stresinden uzak yemyeşil bir ortamda bulunan Nesin Matematik Köyü’nde ünlü matematikçi Ali Nesin’den iki gün ders alan öğrenci ve öğretmenler, matematiğin gizemli dünyasını keşfettiler.

Derslerin ardından profesyonel rehber eşliğinde Tales Müzesi'ni ziyaret ederek “Matematiksel Düşünme” becerilerini geliştirdiler ve Efes, Meryem  Ana ve Selçuk Müzesi'ni gezen öğrenciler, tarihin kokusunu içlerine çektiler. 

Koridor Oyunu ve Mangala Turnuvası Yapıldı

İzmir Nesin Matematik Köyü'nde düzenlenen koridor oyunu ve mangala turnuvasında Beylikdüzü Şubesi 6. Sınıf öğrencilerinden Ezgi Su Özerden Koridor oyununun, Beykent Okyanus Koleji 6. Sınıf öğrencilerinden Mehmet Ali Sarıdoğan Mangala turnuvalarının birincileri oldu.

Öğrencilere ödülleri olan 10 Okyanus Puanı'nı  Fatih Okyanus Koleji Matematik öğretmeni Ahmet Satılmış tarafından verildi.

Okyanus Kolejleri'nin İstanbul'daki kampüslerindeki ortaokul öğrencileri için düzenlenen gezi hem akademik, hem de tarihi ve tursitik açıdan dopdolu geçti.

Matematiğe ilgileri ve kendilerine özgüvenleri artan öğrenciler, güzel bir gezinin ardından İstanbul’a döndüler.


Haber
:
Yavuz TEL
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
20 Nisan 2016, Çarşamba 10:47
Okunma
:
18.181 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları