Okyanus Koleji - Kolej, Özel Okul, Ana okulu, ilkokul, ortaokul, Lise | Okyanus Kolejleri Ortaokul Genç Yetenekler Yarışması Ön Eleme Sonuçları
Okyanus Kolejleri Ortaokul Genç Yetenekler Yarışması Ön Eleme Sonuçları
  • Paylaş
Okyanus Kolejleri "Ortaokul Genç Yetenekler Yarışması‘’ Piyano, Gitar, Keman, Ses ve Vurmalı çalgılar dallarının ön elemeleri Okyanus Kolejleri'nin İstanbul kampüslerinde yapıldı.

Okyanus Kolejleri, ortaokul kademesi Genç Yetenekler Yarışması ön elemelerinde, eğlenceli ve heyecanlı dakikalar yaşandı.

Genç Yetenekler Yarışması  programı doğrultusunda , Okyanus Kolejleri’nin İstanbul içi tüm kampüslerinde piyano,gitar,keman ,ses ve vurmalı çalgılar dallarında   ön elemeler  04 Mart-11 Mart  2016 tarihleri arasında yapıldı.

Programda; yetenek ve müzik öğretmenleri tarafında oluşturulan komisyon önünde, başvuru yapan öğrenciler yeteneklerini   sergilediler.

Her kampüsten  piyano, gitar, keman, ses ve vurmalı çalgılar dallarında finalist olan öğrenciler, Nisan ayı içerisinde diğer kampüslerin finalistleri ile zorlu ve eğlenceli bir rekabete gireceklerdir.

Okyanus Kolejleri Ortaokul Genç Yetenekler yarışmasının 1.’leri ise 7 Mayıs 2016 Cumartesi günü gerçekleşecek etkinlikte açıklanacak.

Şimdiden tüm finalist öğrencilerimize başarılar dileriz.

Finalist öğrencilerin listesine buradan ulaşabilirsiniz.


Haber
:
Gökhan TURAN
Editör
:
Onca UĞURLU
Tarih
:
11 Mart 2016, Cuma 12:52
Okunma
:
19.953 defa okunmuş

  • Paylaş
Yorum Yazın :
Yorumlar :

Henüz yorum yok, ilk yorumu yapmak ister misiniz?

FORMU DOLDURUN
KAYIT VE ÜCRET İÇİN
SİZE HEMEN DÖNELİM

Arama

Kişisel Verilerin Korunması Politikası - Çerez Politikası - Çerez Ayarları